PBF 27 Clash of the Kings gra na 12 NABÓR |
Autor |
Wiadomość |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Wrz, 2013
|
|
|
Tu wystąpił wyraźny "trade off". Tak jak Lannister (ja) mógł trochę zwolnić Greyjoy'a (może nawet dać mu odżyć w konsekwencji) a naciskać na Tyrell'a, tak Tyrell mógł odpuścić Hightowerowi i ruszyć z odsieczą Greyjoy'owi.
Teraz przekonamy się, która strata gracza była boleśniejsza.
Choć jak teraz o tym myślę, to może rzeczywiście można było próbować poprzestać na zamknięciu Greyjoya na wyspie a wojskami lądowymi szachować Tyrella. Ale nie wiem na ile by się to udało. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Wrz, 2013
|
|
|
Beez napisał/a: | Do 1 postu toszta - niby jak mam pomagać HT mając na głowie targa i martella.
Równie dobrze mogę się ciebie spytać czemu nie pomogłeś gj z Lannisterem. | Pozwól, że przez 2-3 tury pozostawię to bez komentarza. |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 21 Wrz, 2013
|
|
|
niespodziewanie wyjeżdżam, wracam z piątek, w teorii mam dostęp do internetu ale zobaczymy, postaram się raz dziennie zajrzeć, jeśli mi sie nie uda decyzje o zastępstwie lub czekaniu zostawiam wam, pozdrawiam
ps. w tym pbf'ie decyzje może podejmować moja drużyna |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 24 Wrz, 2013
|
|
|
Zmarło nam się? |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013
|
|
|
Shutt napisał/a: | Zmarło nam się? | Sardo nie wspominał Wam co planuje? Czekamy na Tully'ego, potem Hightower i Targarien. Ja z kolei po prostu statkiem wypłynę z portu. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013
|
|
|
toszt napisał/a: | Shutt napisał/a: | Zmarło nam się? | Sardo nie wspominał Wam co planuje? Czekamy na Tully'ego, potem Hightower i Targarien. Ja z kolei po prostu statkiem wypłynę z portu. |
Wspominał, ale wolimy nie robić tego ruchu. Niech sam oceni, czy nadal chce go zrobić. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013
|
|
|
Co z Pszyną? =.= |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013
|
|
|
pytaj beeza:D |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
|
|
|
Rewolta nie da rady losować wydarzeń i mnie o to poprosił. Proszę dawać znać kiedy mam losować wam wydarzenia. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Chyba już możesz, o ile się nie mylę wszystkie UW* już poszły (co prawda Gog nie napisał co rekrutuje, ale Varys mu zmienił w pierwszym poście na statek na NSS, więc chyba jest to poprawne).
E: Na wszelki wypadek jakbym był ślepy i się pomylił to ślij je do Varysa, a nie pokazuj w polu gry.
E2: Jak widać zapomniałem jeszcze o dowódcy HT, ale po 1) on też już poszedł po 2) wynik walki był prawie pewny. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
wydarzenia z trzech talii są na koncie Varysa |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 12 Paź, 2013
|
|
|
nie chcę zaśmiecać wątku gry więc pisze tu. Jak przerobić mapkę aby z boku wrzucić 2 nowe rody? |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 13 Paź, 2013
|
|
|
szukamy tyrella do gry 2x6, w miarę zaawansowanego gracza:D |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 18 Paź, 2013
|
|
|
No i znaleźliście ? :d |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 18 Paź, 2013
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi, możesz brać Tyrella.
Ja poległem Greyjoyem za błędy. |
|
|
|
 |
|