Rekrutacja do nowej gry |
Autor |
Wiadomość |
Mieciu [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Sie, 2013
|
|
|
ok spoko
nie chciałem cię obrazić germanus |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 09 Sie, 2013
|
|
|
Jakby ktoś chciałby poświęcić mi godzinę aby wytłumaczyć jak działa gimp/jakikolwiek program graficzny pozwalający prowadzić grę. To od poniedziałku mogę z jakąś ruszyć. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 11 Sie, 2013
|
|
|
mam problem z gimpem. ściągam go już od godziny i nie potrafię sciągnąć...
1,5 godziny i bez zmian. Może ktoś wrzucić ten program na neta abym mógł ściagnąć? BO ze stron to albo sa z wirusami albo strasznie długo się ściagają |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Beez napisał/a: | Jakby ktoś chciałby poświęcić mi godzinę aby wytłumaczyć jak działa gimp/jakikolwiek program graficzny pozwalający prowadzić grę. To od poniedziałku mogę z jakąś ruszyć. |
Jak wrócę to się ugadamy, GIMP to strasznie intuicyjny program (oczywiście na użytek GoTa) i właściwie rozgryzłem go sam (z niewielką pomocą Adama). |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Beez napisał/a: | Jakby ktoś chciałby poświęcić mi godzinę aby wytłumaczyć jak działa gimp/jakikolwiek program graficzny pozwalający prowadzić grę. To od poniedziałku mogę z jakąś ruszyć. |
Jak wrócę to się ugadamy, GIMP to strasznie intuicyjny program (oczywiście na użytek GoTa) i właściwie rozgryzłem go sam (z niewielką pomocą Adama). |
Już ogarnąłem i nawet wystartowałem z grą |
|
|
|
 |
Armitage [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013
|
|
|
Jakbyście potrzebowali gracza, to ja się zgłaszam oficjalnie |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
gra już wystartowała - przez ostatnie 2 dni był nabór... |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Armitage napisał/a: | Jakbyście potrzebowali gracza, to ja się zgłaszam oficjalnie | To tak nie działa Armitage...
Musisz polować na wątek zawierający "PBF" i "nabór" w nazwie, a jak już znajdziesz, to rzucasz się na wolne miejsce zgodnie z zasadą kto pierwszy ten lepszy. To, że tu napisałeś że jesteś gotów mało kto zapamięta, nie licz na to. To tak z własnego doświadczenia piszę. |
|
|
|
 |
|