Gra o Tron PBF #13 - Dragons Return II - Pole Gry |
Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Sty, 2013
|
|
|
no to :d ja wjade na tarth rzuce 2 wjade na maidenpool poproszę shutta o wsparcie(lub brak dla kogokolwiek) i rzuce denerys 5 tokenow mam 7 zamków nikt mi nic nie odbije, bo nie ma jak czy takie zakończenie gry wam pasuje? |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 31 Sty, 2013
|
|
|
NIE ! nie no tak serio to gog lub ja bylismy juz na wygranej pozycji, szczerze mowiac i tak nie chcialem tego konczyc nawet obiecalem GJ nietykalnosc, szkoda ze nic mi to nie da
i na przyszle gry koniecznie :
NIE GRAJMY DO 7 ZAMKOW !!!! |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Gdyby nie ten pieprzony żeton skończylibyśmy w tamtej rundzie
Jestem za zakończeniem rozgrywki. |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Mozemy skonczyc o Ile zostane krolem ! |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Dredzilla napisał/a: | Mozemy skonczyc o Ile zostane krolem ! | Si! Królem na wygnaniu... |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Jedna runda i sie wystarczająco odkuje |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
Szkoda, że gra się skończyła i że nikt nie wygrał "Takie coby było gdybym..." nie mają sensu, lepiej poszukać kogoś kto poprowadzi nową rozgrywkę.... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Balerion napisał/a: | Szkoda, że gra się skończyła i że nikt nie wygrał "Takie coby było gdybym..." nie mają sensu, lepiej poszukać kogoś kto poprowadzi nową rozgrywkę.... |
Czy ty czytasz co się do Ciebie pisze?
Nikt nie ma mapki, na której bazuje Mortyr, to jego dzieło i nie jest powszechnie udostępnione. |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
A co to ma do rzeczy Gdzie przeczytałeś że Tą rozgrywkę? Pisałem że nową na 6,9,12 - obojętnie. Tą rozgrywkę uważam już za straconą polecam czytanie ze zrozumieniem, to pomaga i nie trzeba wtedy się rzucać
Do gry na 9 ma mapkę Vickon |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wypowiadając się w tym temacie z reguły wszystko dotyczy gry na 12 osób, polecam trochę przemyśleć swoje wypowiedzi to wtedy unikniemy nieporozumień. |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
jak trwała gra tak było ale gra jak widać jest martwa. A Wypowiedz przemyślałem bo napisałem: nową To tyle. Ciągnięcie tej dyskusji jest bezcelowe. Po prostu koniec gry i może zastartuje coś nowego. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
shutt wez sie uspokoj, bo to ty nie czytasz ze zrozumieniem ...
oczywiscie jestem za zaczeciem nowej rozgrywki, a do mortyra wlasnie proboje dotrzec zeby chociaz nam materialy podeslac, wiec moze nwaet zaczniemy nowa gre na 12 ? |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Ja bardzo chetnie, bardzo chetnie przytulilbym tez starka/boltona |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wiedziałem Georgie, że mogę liczyć na twe "mądrości" :*
Dobrze, że mi uświadomiłeś po raz kolejny moje liczne błędy, kajam się i przepraszam.
Co do deklaracji gry to poczekałbym na Mortyra. Trzeba jeszcze przedyskutować zmiany na mapie/kartach, bo takowe muszą zaistnieć. |
|
|
|
 |
|