|
Termin |
| Autor |
Wiadomość |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006
|
|
|
No tak, taka żona to skarb
Do poniedziałku jako jedyny będziesz miał tę grę.
Jak ogólne wrażenia? |
|
|
|
 |
Marvin [Usunięty]
|
|
|
|
| D.Waszkiewicz napisał/a: | No tak, taka żona to skarb |
No ba. To sie wie
| D.Waszkiewicz napisał/a: | | Jak ogólne wrażenia? |
Chodzi o Zone, czy o gre?
Sila rzeczy poki co tylko wrazenia estetyczne. Na pierwszy rzut oka gra wyglada bardzo dobrze. Nie wiem czemu oczekiwalem mniejszych kart, ale na szczescie sie mylilem - karty sa (jak dla mnie) w sam raz. Plansza tez cieszy oko, choc byc moze lepsza bylaby matowa (moga byc odblaski). Figurki sa, cytuje "sliczne" (no dobra, moglyby nie byc szare a kosci wzbudzily zachwyt wszystkich czlonkow rodziny. Podsumowaujac, jako osobnik wychowany na Magii i Mieczu jestem wniebowziety |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
|
|
|
On ma! Zaraz się popłaczę z zazdrości! A instrukcja pozostała ta sama co na stronie, czy jest nowsza? Coś muszę robić w sprawie "Runebound", czytam na okrągło instrukcję i nawet zrobiłem kartę postaci.
http://www.adp.wroc.pl/Aj...meShetAjgor.jpg |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
|
|
|
Oczywiście karta - to ta znaleziona w internecie i przerobina na nasz język! Jest gdzieś przycisk "Edit" |
|
|
|
 |
charlie brown [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Lip, 2006 czarne charaktery
|
|
|
Jak oceniacie czarne charaktery na stronie?
Szkoda, że Pani Vorakesh nie nazywa się Lady Vorakesh (brzmiałoby bardziej mrocznie, a i skojarzenia z Lady Makbet są w jej przypadku jak najbardziej uzasadnione )
Żeby nie było, że się czepiam; pomysł z umieszczeniem tych kilku kart czarnych charekterów jest b.dobry...
Ciekawe na kiedy dojdzie paczka. Na cytadelę czekałem ponad tydzień, ale to była wina poczty. Zobaczymy jak się spiszą tym razem. |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Lip, 2006
|
|
|
Karty super, tylko mało. Powinny być wszystkie. To nie "Lady" tylko "Vorakesh" budzi respekt i mroczne skojarzenia! Sięgnij do najgłębszych czeluści swojej mrocznej duszy - tam siedzi "Pani Vorakesh"
|
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Lip, 2006
|
|
|
| Od dzis mozna zamawiac, szkoda tylko, ze sklep zablokowany. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Gry wyszły dzisiaj do wszystkich, którzy je zamówili przedpremierowo.
Przynajmniej część powinna otrzymać je jutro. Pewnie nie spotka to wszystkich znająć naszą pocztę.
A sklep powinien jutro już działać. |
|
|
|
 |
Mockerre [Usunięty]
|
|
|
|
Chce się powiedzieć 'wreszcie', co? |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
|
|
|
| Znoszę jajko od tego czekania! A mam takie pytanko do D. W. Wybieram się z Wrocławia na urlop do Zakopanego, odwiedzę pewnie rodzinkę w Krakowie. Można do was podjechać i kupić np. Władca Pierścieni - Konfrontacja? Brakuje mi 2-3 waszych pozycji i wpadłem na genialny pomysł dokupienia tego będąc w Krakowie. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Wto 04 Lip, 2006
|
|
|
Ajgor mozna ale musisz wcześniej zadzwonić. Bo jest taki okres, że może być tak, że w jakimś momencie albo i pół dnia nie będzie nikogo w firmie.
Żebyś nie "pocałował klamki". |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 04 Lip, 2006
|
|
|
| Porządna firma! Zadzwonię! |