|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
|
Gra o Tron PBF #6 - Pole gry |
| Autor |
Wiadomość |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Paź, 2012
|
|
|
No to mam chwilę by podsumować grę.
Przede wszystkim gratulacje dla TERFa, za wygraną.
Zazwyczaj tak jest, że wszyscy rzucają się w 10 turze na tego, który ma najwięcej zamków i wtedy korzysta ktoś niepozorny. Tutaj nie do końca się to sprawdziło bo Tyrell był bardzo potężny i zagrał jak trzeba.
W sumie gra w pewnych momentach była fajna w innych momentach mnie irytowała (głównie przez losy bitwy, które z resztą sam chciałem ). Ale podsumowując ciekawa partia. Po moim ataku na Lannistera rzucili się z odsieczą Tyrell i Stark co mnie zgasiło skutecznie. W zasadzie w ostatniej turze chciałem utrzymać mój obecny stan (po tym jak Stark nie dał mi miecza )
Największe podziękowania dla Adama, który prowadził rozgrywkę tak jak trzeba. Co chwila aktualizacja mapy, podziwiam
Do zobaczenia panowie w innych PBFach |
|
|
|
 |
pulkownik [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Paź, 2012
|
|
|
dzieki za grę, było ostro.
Gratulacje dla TERF świetnie zagrana rozgrywka.
Wielkie podziekowania dla Adama - great job.
Co do komentarzy bardzo trafne.
Szczególnie z tymi rozkazami zlamiłem strasznie, a faktycznie wynikało to z tego że porażka w poprzedniej turze mnie dobiła, tym bardziej że gdyby nie fart Greyjoya to praktycznie zostałoby mu Pyke, a tu nie dość że wtopa to jeszcze mieczyk
Wszystko to jednak by się nie stało gdybym nnie zawalił wystawienia statków w poczatkowej fazie gry i skupił się jak trzeba na prawej stronie a nie wierzył głupio w słownosć Baratheona.
Jedno jest pewne z losami bitew już nie grywam |
|
|
|
 |
|
|
|