Koleny text o Pani Jeziora |
Autor |
Wiadomość |
Nemomon [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011 Koleny text o Pani Jeziora
|
|
|
Na stronie pojawił się kolejny text, który w humorystyczny sposób przedstawia nowych Poszukiwaczy, którzy będą dostępni w dodatku Pani Jeziora.
http://galakta.pl/
Text oczywiście jest swego rodzaju parodią The Legend of Zelda, zawiera również odniesienia do starej edycji Magii i Miecza. W końcu umieściłem również w nim mały easter egg, który będzie dostrzegalny jedynie dla fanów Golden Sun: Dark Dawn. |
|
|
|
 |
Paradox [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2011
|
|
|
Recenzja bardzo klimatyczna, fajnie się ją czyta i nazwy kart są nieźle wplątane w fabułę. Szczególnie mi się podobał kawałek o Magu i katastrofie na skałach |
|
|
|
 |
Nemomon [Usunięty]
|
|
|
|
Dzięki! Z Magiem to jest jeszcze i inna historia, bo moi znajomi doskonale wiedzą jak ja tego Poszukiwacza nienawidzę i z jaką najdzikszą rozkoszą spalił bym go na stosie, a jego popiół zmielił .
W samej opowieści dotyczącej Błędnego Rycerza dodatkowo są też odniesienia do kart zadań Czarownika z Królowej Lodu. |
|
|
|
 |
Paradox [Usunięty]
|
|
|
|
Oj tam. Magus nie wygląda na aż tak złą postać. Mogę się zgodzić z tym że brak możliwości wyboru walki psychicznej jest dużym minusem ale indoktrynowanie przyjaciół (niewolników?) jest całkiem fajną zdolnością która będzie dość często pomagać w walce z Panem Ciemności. |
|
|
|
 |
|