| 

|  | galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

|  

| Toruń/Skierniewice |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | stephen55 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011   Toruń/Skierniewice |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam  mam 22 lata i przez 9 miesięcy w roku moja aktywność życiowa skupia się w Toruniu  gdzie studiuję. Na wakacje wracam do mojej małej mieściny-Skierniewic.  Grami karcianymi zainteresowałem się dopiero kilka miesięcy temu. Od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem wersji podstawowej Inwazji . Póki co namawiam do gry głownie współlokatora, ale chętnie bym zagrał z kimś  z tych 2 miast  od tego  czy będę miał większa liczbę osób do grania uzależniam inwestowania w potencjalne dodatki do Inwazji. Jeśli więc ktoś tak jak ja jest żółtodziobem, lub ma niewiele okazji do gry niech da znać  . W trakcie weekendu  zawsze możemy się jakoś umówić na partyjkę( choć im bliżej maja/ czerwca tym gorzej z  czasem wolnym - wiadomo dlaczego:/). |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Fortep [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 |   
 |  
               | 
 |  
               | z tego co wiem to w toruniu jest calkiem spore grono grajacych, sam rowniez raz sie na turniej wybralem:P zapraszam tez na turniej do gdanska:P |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Asarnil [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011   Re: Toruń/Skierniewice |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | stephen55 napisał/a: |  	  | Witam  mam 22 lata i przez 9 miesięcy w roku moja aktywność życiowa skupia się w Toruniu  gdzie studiuję. Na wakacje wracam do mojej małej mieściny-Skierniewic.  Grami karcianymi zainteresowałem się dopiero kilka miesięcy temu. Od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem wersji podstawowej Inwazji . Póki co namawiam do gry głownie współlokatora, ale chętnie bym zagrał z kimś  z tych 2 miast  od tego  czy będę miał większa liczbę osób do grania uzależniam inwestowania w potencjalne dodatki do Inwazji. Jeśli więc ktoś tak jak ja jest żółtodziobem, lub ma niewiele okazji do gry niech da znać  . W trakcie weekendu  zawsze możemy się jakoś umówić na partyjkę( choć im bliżej maja/ czerwca tym gorzej z  czasem wolnym - wiadomo dlaczego:/). | 

Hej,
 w Toruniu gramy i to dosyć regularnie.
 W razie czego zapraszam na strone na fejsie naszego klubu (jest to klub figurkowy, ale w karciochy też gramy): http://www.facebook.com/OkoTerroru?ref=ts
 W razie czego moje gg: 1370248 - jestem organizatorem naszych turniejów w inwazję i służę poradą i dobrym słowem
  w razie czego też mogę się umówić na granie w naszym klubie. Pozdro
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | szewsik [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 20 Kwi, 2011 |   
 |  
               | 
 |  
               | Ale fajnie, nie wiedziałem, że w Toruniu jest tyle graczy  Chętnie też bym kiedyś wpadł na jakąś partyjkę   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Asarnil [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 20 Kwi, 2011 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | szewsik napisał/a: |  	  | Ale fajnie, nie wiedziałem, że w Toruniu jest tyle graczy  Chętnie też bym kiedyś wpadł na jakąś partyjkę   | 
 tak jak mówie - daj znać na gg, albo na fejsie i się zgadamy
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | okon [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pią 22 Cze, 2012 |   
 |  
               | 
 |  
               | Siema będę w toruniu z bratem w niedziele był by ktoś chętny na pogranie około 11 z graczami z włocławka ?? Prosze najlepiej o kontakt telefoniczny :724970874 . Czy może nikt się nie odważy
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |