| Road to Legend | 

| Autor | Wiadomość | 

| Berni77 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 05 Lis, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               | Rozumiem, że wersja PL ma 10x więcej tekstu niż inne języki? Bo nie wiem dlaczego inne narody sobie poradziły z tą "dużą ilością tekstu", a biedna Galakta została olana przez FFG, otrzymała tekst do tłumaczenia pół roku później niż inni i na dodatek dostała go 10x więcej niż inni... Smuteczek...
 Ich tłumaczenie jest po prostu żenujące patrząc na to co ostatnio się w apce działo.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Ndl [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 06 Lis, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale przyczyną może być też to że za granicą Polacy nie są specjalnie lubiani... niestety (co nawiasem mówiąc nie jest naszą winą)... |  | 

|   |  | 

|  | 

| George [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 07 Lis, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zakupiłem niedawno Descenta i po zagraniu z apką nie bardzo chce mi się grać w podstawową wersję  Losowe wydarzenia, eksploracja, klimat i przygoda. Jednym słowem SUPER! 
 Jedynym mankamentem jest właśnie to, że nikt nie chce ze mną grać w angielską wersję, bo nie wszystko rozumieją i nie potrafią się wczuć. W wyniku gra stoi na półce i się kurzy razem z listą dodatków, które zamierzam kupić do kolejnych kampanii w aplikacji.

Dlatego moje pytanie brzmi: Jakie jest oficjalne stanowisko Galakty odnośnie tej łatki językowej? Czy projekt został zawieszony i nie ma co czekać i robić sobie nadzieję że kiedyś się pojawi? A jeśli ma się pojawić, to czy jest chociaż jakiś przewidywany termin?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Krzysiek [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 07 Lis, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | George napisał/a: |  	  | Jakie jest oficjalne stanowisko Galakty odnośnie tej łatki językowej? Czy projekt został zawieszony i nie ma co czekać i robić sobie nadzieję że kiedyś się pojawi? A jeśli ma się pojawić, to czy jest chociaż jakiś przewidywany termin? | 
 Odpowiedź zacytowana z tematu "ROK 2017 - Plany wydawnicze - odpowiedzi na Wasze pytania". 	  | Michal napisał/a: |  	  | Descent Aplikacja Droga do legendy
 Pierwsza część aplikacji jest przetłumaczona i obecnie przechodzi korektę. Chcemy ją w tym miesiącu przekazać FFG, mając nadzieję, że niedługo potem nastąpi stosowna aktualizacja
   | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| barni132 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 04 Gru, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               | A wiadomo coś o jakieś aktualizacji apki? Kiedy miałaby się najprędzej pojawić? |  | 

|   |  | 

|  | 

| George [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 10 Gru, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Galakta napisał/a: |  	  | Abyście mieli jakieś informacje na temat postępu prac - obecnie planujemy udostępnić FFG materiały w wersji PL do końca miesiąca, aby ich dział cyfrowy mógł nam przygotować testowego builda, po którego szybkim sprawdzeniu chcielibyśmy pchnąć temat publikacji wersji PL. Termin styczniowy wydaje się realny, przynajmniej z naszej perspektywy   | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Promulgacja [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw 14 Gru, 2017 |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja wstrzymuję zakup gry i dodatków do czasu ukończenia apki w języku polskim. Będę grał tylko z synem, więc dobrze jak apka przejmie rolę MG. Galakto spinajcie się tam.   |  | 

|   |  | 

|  | 

| YoYo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 01 Sty, 2018 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Ndl napisał/a: |  	  | Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale przyczyną może być też to że za granicą Polacy nie są specjalnie lubiani... niestety (co nawiasem mówiąc nie jest naszą winą)... | 

Nie no bez jaj, to nie jest tak, ze to FFG tlumaczy. Jakby sami wydawali gry w Polsce bezposrednio to juz bys mial dawno. Appka napedza klientow. Sam dla przykladu  kupilem Posiadlosc 2ed. by wlasnie zobaczyc jak gra sie z appka. Kwestia jest taka, ze Galakta nie zajela sie tematem o czasie i z szacunku dla swoich klientow z nalezyta starannoscia.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| YoYo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 01 Sty, 2018 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | George napisał/a: |  	  | Zakupiłem niedawno Descenta i po zagraniu z apką nie bardzo chce mi się grać w podstawową wersję  Losowe wydarzenia, eksploracja, klimat i przygoda. Jednym słowem SUPER! 
 Jedynym mankamentem jest właśnie to, że nikt nie chce ze mną grać w angielską wersję, bo nie wszystko rozumieją i nie potrafią się wczuć. W wyniku gra stoi na półce i się kurzy razem z listą dodatków, które zamierzam kupić do kolejnych kampanii w aplikacji.

Dlatego moje pytanie brzmi: Jakie jest oficjalne stanowisko Galakty odnośnie tej łatki językowej? Czy projekt został zawieszony i nie ma co czekać i robić sobie nadzieję że kiedyś się pojawi? A jeśli ma się pojawić, to czy jest chociaż jakiś przewidywany termin?
 | 

Zawsze z appka mozesz grac sam ;> i cwiczyc do wersji PL kierujac dwoma bohaterami. Wiadomo, traci sie tu sporo klimatu wspolnej rozgrywki
  . |  | 

|   |  | 

|  | 

| YoYo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pią 19 Sty, 2018 |   
 |  
               | 
 |  
               | Podobno jest aktualizacja PL. Wyszla dzis z ranca. Na iOS jednak tego jeszcze nie mam (tablet). Jest tutorial i kampania.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Damet [Usunięty]

| 

|  
               | 
 |  
               | Jezeli chodzi o androida to tak, jest juz dostepna i szybko rzucilem na nia okiem. Dostepny jest tutorial i jedna kampania. |  | 

|   |  | 

|  | 

| wilq91 [Usunięty]

| 

|  
               | 
 |  
               | na iOS jest. a co z lektorem ? bo nie ma   |  | 

|   |  | 

|  | 

| YoYo [Usunięty]

| 

|  
               | 
 |  
               |  	  | wilq91 napisał/a: |  	  | na iOS jest. a co z lektorem ? bo nie ma   | 

Dali teraz ? To sprawdzam !!! Thx za info.

Faktycznie jest wersja 1.4.2. Cos sam mi sie tylko nie zglasza updejt appki. Trzeba poczekac. Albo usune stara wersje i wrzuce nowa.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| YoYo [Usunięty]

| 

|  
               | 
 |  
               | W aplikacji brak jest znaków specjalnych  ((( (serca, pioruny, łezki) !!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| Damet [Usunięty]

| 

|  
               | 
 |  
               |  	  | YoYo napisał/a: |  	  | W aplikacji brak jest znaków specjalnych  ((( (serca, pioruny, łezki) !!! | 

Z tego co widze jest to ogolny blad aplikacji, bo w orginalnym tekscie tez wystepuje. Wiec to raczej szybko naprawia
   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |