Lampa naftowa czyli trochę o klimacie... |
Autor |
Wiadomość |
sirafin [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009
|
|
|
Ale czad ^_^
"Sąsiedzi" mi się przypomnieli |
|
|
|
 |
omega201 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009
|
|
|
Walizka rzadzi! Respekt!:) podstawki pod bramy rewelacja... trzeba koniecznie cos wymyslic klimatycznego, bo te spinacze nie koniecznie mi sie podobaja... Ale opcja jest:) |
|
|
|
 |
poooq [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Mar, 2009
|
|
|
Ajgor napisał/a: | To musi się podszkolić i zmienić klimat! |
Schowaj kolorową modelinę i daj jej tylko czarną i brązową, zobaczysz jak szybko ulepi ci całą armię zdeprawowanych kultystów... Ludki są niesamowite, te ich puste spojrzenia... Co za demoniczna gra ta "Agricola"... |
|
|
|
 |
poooq [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009
|
|
|
Popatrzcie, niesamowity klimat. Ręcznie robione dioramy w stylu mistrza Lovecrafta.
Wymarzony prezent na rocznicę...
foto: scienceblogs.com |
|
|
|
 |
Gothard [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
|
|
|
Zaje**ste!!!!!
Ciekawe jakiej są wielkości? |
|
|
|
 |
Banzai [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009
|
|
|
Super. Druga fotka to tak wygląda jakby ktoś zrobił zdjęcie z samolotu. |
|
|
|
 |
sirafin [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Kwi, 2009
|
|
|
Panowie jest prośba, forumowicz mig prosił mnie o podesłanie szablonów pudełek, niestety nie mam tych plików pod ręką bo wyjechałem na święta w drugi koniec Polski i wrócę dopiero za jakieś 10 dni. Jeśli któryś z was ma pliki gdzieś na dysku to mig na pewno się ucieszy jeśli mu je udostępnicie
Swoją drogą jak ktoś ma konto premium na rapidshare albo jakimś innym serwerze, chwilę czasu i chęci, to może by zamieścił pliki szablonów, wtedy limit 10 ściągnięć nie będzie dokuczał innym miłośnikom Arkham, którzy zajrzą tu później i też zechcą by karty nie latały im po całym pudle |
|
|
|
 |
poooq [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Maj, 2009
|
|
|
Niedługo lato, ale każdy praktyczny badacz już teraz powinien pomyśleć o zabezpieczeniu przed mroźnym gniewem Ithaquii.
 |
|
|
|
 |
JanekBossko [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Maj, 2009
|
|
|
wow!
zdjeciz bgg? moze wiesz gdzie takie cudo kupic?:D |
|
|
|
 |
poooq [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Maj, 2009
|
|
|
fota czapki z cthulhulives.org . |
|
|
|
 |
Tei-chan [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009
|
|
|
Czapeczka zabójcza, tylko szkoda, że w takim walącym po oczach kolorze - osobiście wolałbym w ciemnozielonym. |
|
|
|
 |
JanekBossko [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Tei-chan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Cze, 2009
|
|
|
Boskie znaczy się prawdziwie Przedwieczne, szkoda tylko, ze pacynka jest już niedostępna. |
|
|
|
 |
JanekBossko [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Cze, 2009
|
|
|
byla dostepna tylko przez chyba 2-3 godziny ale to trzeba zapytac bo moze sprowadza znow ;] widac jest popyt |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 03 Mar, 2012
|
|
|
Jeżeli chodzi o muzykę na sesję to absolutnie polecam płyty "shoggoth on the roof" i "very scary solstice" HP Lovecraft Historical Society. Genialne:D Pierwsza to mjuzikalowe piosenki o przedwiecznych (skrzypek na dachu) a druga to kolędy. Idealnie pasuję do pulp horroru. |
|
|
|
 |
|