galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Błąd w polskiej instrukcji
Autor Wiadomość
mjt 


Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 26
Skąd: Kraków
Wysłany: Sro 25 Lis, 2015   

ad1. Możesz wystawić kolejnego, nie można mobilizować unikatowych kart które trafia na stos zabitych.
ad2. Jeżeli odrzucasz duplikat aby ocalić postać (np: przed zabiciem) to ten duplikat ląduje w stosie odrzuconych kart, a nie zabitych. Co masz na myśli pisząc że przeciwnik zabija Ci duplikat?
 
     
Likaon23

Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 34
Wysłany: Sro 25 Lis, 2015   

mjt napisał/a:
ad1. Możesz wystawić kolejnego, nie można mobilizować unikatowych kart które trafia na stos zabitych.
ad2. Jeżeli odrzucasz duplikat aby ocalić postać (np: przed zabiciem) to ten duplikat ląduje w stosie odrzuconych kart, a nie zabitych. Co masz na myśli pisząc że przeciwnik zabija Ci duplikat?


Dzięki za odpowiedź. W sumie odpowiedziałeś mi na oba pytania :)
W którym miejscu w instrukcji to jest?
 
     
mjt 


Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 26
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 26 Lis, 2015   

Kompletna Księga Zasad, strona 3 opis działania Duplikatów.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13