galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
#PBF 69 - Nabór i dyskusja
Autor Wiadomość
figol
[Usunięty]

Wysłany: Pon 28 Lip, 2014   

hmm macie pomysł jak można zagospodarować pustkę nad greyjoyem na mapie? może jakiś obrazek tam wrzucę :smile:

Martin
[Usunięty]

Wysłany: Wto 29 Lip, 2014   

Gog - twoje karty są mistrzowskie ;p

Gog
[Usunięty]

Martin napisał/a:
Gog - twoje karty są mistrzowskie ;p

dziękuję dziękuje pozdrawiam :D

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Wilkory w roli Pokemonów. Kudłacz, wybieram Cię!

Kudłacz uses Tackle Its super effective! :D

czarnylord23
[Usunięty]

Figol pisał że może być Ned Stark, więc ja założyłem że to dosłownie początek sagi i nie brałem Theona ani Eurona bo nie ma ich na Żelaznych Wyspach. :D

Ale nie powiem, karty Goga podobają mi się. A szczerze spodziewałem się Tony'ego Starka. :D

Jazmatos
[Usunięty]

Wysłany: Pią 05 Wrz, 2014   

Hmm jako, że wspominałem że w połowie września a dokładnie 13 jadę na Złombola (taki rajd starych samochodów) będę chyba zmuszony poszukać zastępstwa za swoją osobę bo nie będzie mnie przez 3 tygodnie, a dostęp do internetu mogę mieć mocno ograniczony. Dokończę jeszcze na pewno te licytację ale zważywszy na jej tempo wiele więcej nie zdołam zrobić, no może wysłać rozkazy. Jeśli byliby jacyś chętni do poprowadzenia Tyrella, który jest w dobrym stanie z niezłymi kartami w moim odczuciu to będę wdzięczny za zastępstwo.

Jakby się z zgłosiło więcej osób to wybiorę jakąś i wprowadzę w rozgrywkę :)
Pytam za w czasu bo jeszcze mam kilka dni, ale nie chcę żeby wam nagle rozgrywka stanęła później jak coś.

Leśnik
[Usunięty]

Jazmatos; kilka tygodni temu słyszałem fajną audycję w radiu na temat tego rajdu i jestem zafascynowany. Mimo, że nie znam się na mechanice prawie wcale, a nad starsze samochody przekładam turystyczne motocykle to mega szacun za udział w tym rajdzie i 3mam kciuki za Twoje wrażenia i fun, a jak jeszcze sprzęt się spiszę to jeszcze lepiej!!

btw; nie rozumiem dla czego Loret jest miejscem docelowym, to trochę jak rajd z Kazimierza nad Wisłą lub Zamościa do Mielna. Tak przynajmniej zapamiętałem Loret. Chyba, że chodzi o 3-dniową szaloną imprezę po rajdzie, wtedy miejsce się nadaje doskonale. :smile:

Jazmatos
[Usunięty]

Znaczy docelowo cel jest jakoś tak zawsze ustalany aby dotrzeć tam w 5 dni i zawsze wychodziło około 2500 km do mety. W zeszłym roku był Nordkapp, wcześniej było Loch Ness, Olimp, Stambuł i Monako. Też się trochę dziwię, ale ja sądzę że docelowo chodzi raczej o Barcelonę, która jest rzut beretem z Loret, a tam łatwiej będzie pomieścić wszystkie ekipy :)

Potem każdy ekipa sobie wraca i realizuje własne plany. Niektórzy wracają tak samo, a niektórzy jadą dalej, my na pewno mamy w planach dotrzeć na Gibraltar, a potem stamtąd do Portugalii i zwiedzić resztę Hiszpanii. Ale jako, że internet będę miał ewentualnie jak gdzieś złapiemy wi-fi to raczej nie chce się na to zdawać i dlatego szukam zastępstwa :)

A co do pojazdu. to już trochę przetrzymał bo 4 edycje, 35-letni żuk ale daję radę :)
Ja osobiście nie mechanice też, się nie znam ale od tego jest drużyna :P

Leśnik
[Usunięty]

Jazmatos napisał/a:
Znaczy docelowo cel jest jakoś tak zawsze ustalany aby dotrzeć tam w 5 dni i zawsze wychodziło około 2500 km do mety. W zeszłym roku był Nordkapp, wcześniej było Loch Ness, Olimp, Stambuł i Monako. Też się trochę dziwię, ale ja sądzę że docelowo chodzi raczej o Barcelonę, która jest rzut beretem z Loret, a tam łatwiej będzie pomieścić wszystkie ekipy :)

Potem każdy ekipa sobie wraca i realizuje własne plany. Niektórzy wracają tak samo, a niektórzy jadą dalej, my na pewno mamy w planach dotrzeć na Gibraltar, a potem stamtąd do Portugalii i zwiedzić resztę Hiszpanii. Ale jako, że internet będę miał ewentualnie jak gdzieś złapiemy wi-fi to raczej nie chce się na to zdawać i dlatego szukam zastępstwa :)

A co do pojazdu. to już trochę przetrzymał bo 4 edycje, 35-letni żuk ale daję radę :)
Ja osobiście nie mechanice też, się nie znam ale od tego jest drużyna :P

Brzmi super! Nordkapp jest w 5 IMO najciekawszy celów na moto, a Stabuł na pozycji nr 1 jako element rundki wokół morza czarnego. Pozytywnie zazdroszczę i życzę powodzenia. Jak byście gdzieś robili relacji z fotami to wklej link i pochwal się kumplom od planszówek ;)

Jazmatos
[Usunięty]

Wysłany: Wto 07 Paź, 2014   

Witam po krótkiej nieobecności, jako że nie miałem dostępu do internetu w podróży to też nie śledziłem przebiegu gry. Także niech guzu dokończy grę za mnie. A jak się już ogarnę po powrocie to po prostu się podłączę pod jakiś nowy nabór.

Gog
[Usunięty]

które miejsce zająłeś?

Jazmatos
[Usunięty]

To kryterium w ogóle nie obejmuje naszej ekipy :P Żuk jadący optymalnie 80 km/h nie mógł być raczej I :) Za to wróciliśmy ostatni chyba (najdłuższa trasa podejrzewam), ale tez chyba najwięcej km zrobiliśmy.

A co do rozgrywki to jak mówiłem niech Guzu dokończy Tyrellem, zwłaszcza że coś tam w roztargnieniu chyba jakieś błędy narobił :P Ale co tam, kto ich nie robi :D

Jak nie przegapię to na jakiś nowy nabór wejdę.

guzu
[Usunięty]

Jazmatos napisał/a:

niech Guzu dokończy Tyrellem, zwłaszcza że coś tam w roztargnieniu chyba jakieś błędy narobił :P Ale co tam, kto ich nie robi :D

ja tylko podtrzymuję strategię poprzednika :D

Jazmatos
[Usunięty]

guzu napisał/a:
Jazmatos napisał/a:

niech Guzu dokończy Tyrellem, zwłaszcza że coś tam w roztargnieniu chyba jakieś błędy narobił :P Ale co tam, kto ich nie robi :D

ja tylko podtrzymuję strategię poprzednika :D

No i te turę, którą po mnie przejąłeś dobrze rozegrałeś. Nie jest tylko dla mnie jasny Twój układ z Lannisterem, bo wybrałeś Grę o Tron (z kruka jakby) a nie była dla Ciebie korzystna. Najkorzystniejsza była dla Lanniego. W następnej turze zajął Ci morze, więc ten ruch był dziwny, ale jak mówię nie znam kulisów. Jednym jawnym błędem była ta sprawa z dzikimi no bo 2 konie to niej kij dmuchał, a wystarczyło dać 1 żw.. :P Ale jak mówię dokończysz w takim razie do końca za mnie grę. Ja i tak jeszcze mam ograniczony dostęp do neta przez kilka dni.

Odpowiedz do tematu