PBF #70 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
drago3482 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2014
|
|
|
czekam więc na rozkazy |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2014
|
|
|
Rozkazy poszły. |
|
|
|
 |
Mąciwoda [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Sie, 2014
|
|
|
?? |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Sie, 2014
|
|
|
nie ma co dłużej czekać
drago3482 i lord mormont to multikonto
dałem mu szanse wytłumaczenia na forum - nie skorzystał
PBF#63 i PBF#70 są oszukane i najlepiej jak od razu będą skasowane |
|
|
|
 |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
guzu napisał/a: | nie ma co dłużej czekać
drago3482 i lord mormont to multikonto
dałem mu szanse wytłumaczenia na forum - nie skorzystał
PBF#63 i PBF#70 są oszukane i najlepiej jak od razu będą skasowane |
Czy są dowody? Jeśli są to jaka kara? |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Ja pierdole. A tak dziwnie wydarzenia szły i fajnie dla Martela. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Guzu wyjaśnił w pbf 71, pozwolę sobie tu przekleić:
guzu napisał/a: | Martin napisał/a: | guzu, chyba powinieneś to jakoś bardziej wyjaśnić, chociaż wszystko wskazuje na to, że masz rację. Co prawda ja tu nie gram, ale nadal śledzę gry i w tym momencie bardzo rozbudziłeś moją ciekawość, a zapewne grający w tych PBFach są zainteresowani daleko bardziej Proszę, wytłumacz, skąd to wiesz. |
1. pomylił konto potwierdzając mi jako drago/Lannister dowódcę lorda mormonta/Baratheona
2. przyznał się
3. potwierdził to główny admin forum |
Dziwne, że aż tak bardzo komuś mogło zależeć na wygranej ;/ szkoda naszego czasu poświęconego. |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2014
|
|
|
Czas na porządki.
W związku z sytuacją w której jeden z graczy obsługiwał dwa konta [tj. Drago3482 oraz Lord Mormont] jednego używając do moderacji jako prowadzący PBF a drugiego do grania w nim, gra ta zostaje zawieszona. Podobny los spotkał PBF #63 która była manipulowana w ten sam sposób.
Jest to niedopuszczalna i nieakceptowalna forma oszustwa która pozwala na sterowanie grą pod dyktando rodu nad którym sprawuje się kontrolę z drugiego konta. Nie jest możliwym wykonanie żadnej innej akcji [cofnięcia tur, zmiany graczy czy prowadzącego] także gra w tym momencie zostaje nierozstrzygnięta oraz zakończona.
Winowajca wpadł przez pomyłkę wysyłając mylne rozkazy do prowadzącego PBF #71 Guzu [gdzie dwoma kontami sterował dwa rody] i sam przyznał się do tego wykroczenia. W dobrym tonie byłyby publiczne przeprosiny osób które uczestniczyły w tych dwóch grach które prowadził a zostały przerwane - wtedy możliwy jest kredyt zaufania i powrócenie do zabawy z jednym tylko kontem
W krótkim czasie wyślę też PW do naszego moderatora - Nemomona - z prośbą o 'odpięcie' tych gier. Co my byśmy bez niego zrobili ;p |
|
|
|
 |
|