|
Dlaczego tytułu brak w sklepie? |
| Autor |
Wiadomość |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007
|
|
|
Teorie jak to teorie...
Za 3 tygodnie powinny być figurki czyli już można powiedzieć, że dopływają.
Do końca miesiąca gra powinna się ponownie pojawić. |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007
|
|
|
To zaprawdę miło
Interesują mnie w pierwszej kolejności gry "rozwojowe" czyli te których świat ciągle się powiększa, czyli wydawane są do nich dodatki. Obserwując działania Galakty mniemam iż będzie ona stopniowo wydawała wszystko z tego jakże ciekawego uniwersum. Czy tak?? |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Paź, 2007
|
|
|
Co słychać?? Dopłyneli byli te figurki, czy też nie?? |
|
|
|
 |
Jagmin [Usunięty]
|
|
|
|
One płyną ale okrężną drogą.
Polecam przekopać EMPIKi, Ja znalazłem jeden egzemplarz w Kaliszu oraz jeden w Wa-wie w Juniorze. Nie wykluczam, że stolica jak i większe mieściny w tym kraju nadal mają tą niezwykle cenną grę. |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
|
|
|
No jest w Empiku - Wrocław - Bielany! Ostatnio widziałem nawet kilka! Może znaleźli w magazynie! |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
|
|
|
| Mieszkam pod Poznaniem, zatem czy mogą mi to jakoś ściągnąć do poznańskiego Empiku?? |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2007
|
|
|
To dzwoń do nich, a co się będziesz!
Jak bardzo Ci zależy, to mogę sprawdzić czy nadal tam stoją i kupić Ci jednego, zrobisz przelew i pojedzie pod Poznań. Ale może się troszkę wysilisz i poprosisz w najbliższym Ci Empiku, czasem chętnie coś sprowadzają. |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2007
|
|
|
| Problem w tym że nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na wizyty w poznańskim empiku, poza tym kiedyś prosiłem ich o coś podobnego i był to dla nich straszny rebus. Poszło PW do ciebie. |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 10 Paź, 2007
|
|
|
Przepraszam że tak pod swoim piszę, ale muszę.
Chciałbym udzielić pisemnej pochwały szacownemu użytkownikowi tegoż forum - zacnemu Ajgorowi - który całkowicie bezinteresownie nabył dla mnie, w jakże odległym Wrocławskim Empiku, Runebounda i przesłał go bez szwanku do mojej siedziby w podpoznańskim Luboniu
Chwała niech będzie Ajgorowi - sprawcy mego planszówkowego szczęścia |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007
|
|
|
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa, pomoc w tej sprawie była dla mnie przyjemnością! Kupiłem dla "MarioSan" ostatnią sztukę o której istnieniu wiedziałem. Czasem w Empiku pojawiają się, nie wiem skąd kolejne egzemplarze, więc dla każdego kto wyśle mi e-mail z zapytaniem o Wrocławskie sklepy z grami, jestem w stanie udzielić odpowiedzi. Na obecną chwilę nic mi nie wiadomo o dostępności gry we Wrocławskich sklepach, ale w poniedziałek kontrolnie odświeżę wiadomości i w przypadku stwierdzenia gry na półce czy gdziekolwiek, wyślę informację do pierwszej osoby która przesłała do mnie zapytanie! (a okazało się że tych przemiłych e-maili troszkę dostałem)
Nie popadajcie w panikę, Galakta to porządna firma i myślę że niebawem zapewni wam dostęp do świeżutkich egzemplarzy tej wspaniałej gry! |
|
|
|
 |
moonman [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007
|
|
|
dzisiaj w slupskim empiku widzialem Runebounda i Konfrontacje...
czyzby 'niewiadomoskad', czy to juz moze dodruk jest na polkach? |
|
|
|
 |
Ra666 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2007
|
|
|
| D.W. napisał/a: | Teorie jak to teorie...
Za 3 tygodnie powinny być figurki czyli już można powiedzieć, że dopływają.
Do końca miesiąca gra powinna się ponownie pojawić. |
Mamy srodek kolejnego miesiaca, wiadomo juz cos blizej o dodruku podstawki?
Prosze nie proponowac mi szukania bo wole kupic swieze pudlo |
|
|
|
 |
MarioSan [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007
|
|
|
| Runebound PL znów w sklepach, widziałem na Allegro i w Reblu, ciekawe czy to już ten osławiony dodruk, czy też jakieś zaskórniaki?? |
|
|
|
 |
|
|