|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
PBF 60 - Prawie jak Nabór |
Autor |
Wiadomość |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014
|
|
|
Stark nie ma takiej złej pozycji na oko chyba, więc jak coś to mogę nim pokierować |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
W sumie moge sie zgodzic na zastepstwo, ale... Drago dzisiaj napisal w #57... Ale jak nie da dzisiaj tutaj znaku to chyba zastepstwo jest konieczne.
Jakby co pojutrze wracam. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Jazmatos napisał/a: | Stark nie ma takiej złej pozycji na oko chyba, więc jak coś to mogę nim pokierować |
oby lepiej niż w 55 |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Germanus napisał/a: | Jazmatos napisał/a: | Stark nie ma takiej złej pozycji na oko chyba, więc jak coś to mogę nim pokierować |
oby lepiej niż w 55 |
Wskaż 1 błąd, który popełniłem? Ok, może zaufanie GoGowi w sprawie licytacji (z tym, że tam nie miał żadnego interesu, a wykazał się czystą złośliwością co sam przyznał, przewidywać coś takiego jest trudnym zadaniem) To, że wypadła licytacja w II turze i brak mobilek co dla Starka jest zabójstwem to już nie moja wina. Zagrałem nieco ryzykownie bo chciałem zmaksymalizować farmę i liczyłem na mobilkę w II lub III turze, która nie padła miałeś * ja nie to się spokojnie mogłeś zmobilizować z 2 razy i uderzyć, wielkiego geniuszu i zmysłu taktycznego w tym nie było. |
|
|
|
 |
|
|