Polska wersja - The Road Darkens |
Autor |
Wiadomość |
mroni [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Maj, 2014
|
|
|
Jahmel napisał/a: | Może tak podobne pospolite ruszenie do Ring-mejkera |
Byłoby super, zwłaszcza, że pojawiają się dodatki z postaciami z książek, czyli m.in. z Galadrielą i Celebornem, które mogłyby zainteresować zwłaszcza nowych graczy. Któż z nas nie chciałby grać Galadrielą, zwłaszcza, że jej mechanika diametralnie różni się od pozostałych bohaterów. |
|
|
|
 |
maclis [Usunięty]
|
|
|
|
A czy Road of Darkens zostanie wydany w takim samym nakładzie co Czarni jeźdźcy czy będzie go o wiele mniej? |
|
|
|
 |
maxifactor111 [Usunięty]
|
|
|
|
Gratulacje oraz podziękowania dla woja, wszystkich fanów gry oraz Galakty! Już nie mogę się doczekać nowego dodatku. Gdyby organizowana była akcja w sprawie cyklu Ring Maker chętnie się przyłączę. |
|
|
|
 |
jurant [Usunięty]
|
|
|
|
ja też dołączyłbym się do akcji związanej z Ring Maker |
|
|
|
 |
Cread [Usunięty]
|
|
|
|
Od razu przepraszam za offtop związany z ring-makerem, ale chyba trzeba to napisać - ludzie, żeby zrobić podobną akcję należałoby dokonać sporego kupna poprzednich dodatków/zestawów przygodowych. Ilu z Was Szanowni Gracze ma wszystko? (to nie jest wyrzut, tylko suchy, prosty fakt). Jednakże posiadanie wszystkich dodatków nie gwarantuje, że dostaniemy kolejny - dochodzi kolejny czynnik ilości (przypomnienie - druk ponad 1000 szt. na jeden rzut polskiej wersji, proszę uważnie zapoznać się z wątkami dotyczącymi przerwania polskich dodatków WP LCG). |
|
|
|
 |
Bersi [Usunięty]
|
|
|
|
Niestety nie załapałem się na akcję, ale mam zamiar rozpocząć moją przygodę z LotR LCG i kupić na dniach podstawkę. Długo myślałem co chciałbym kupić oprócz niej i bardzo się cieszę, że SAGA będzie kontynuowana, bo zdecydowanie najbardziej podoba mi się wizja odgrywania scenariuszy z powieści i zapewne pierwszym dodatkiem, jaki kupię, będą Czarni Jeźdźcy, a po nich The Road Darkens. Dołączam się więc do apelu o kontynuowanie tłumaczeń i dawanie szans społeczności fanowskiej na podjęcie wspólnego wysiłku w celu popularyzacji LotR LCG i zakupu wystarczającej ilości kopii dodatków. |
|
|
|
 |
Lekt [Usunięty]
|
|
|
|
Cread napisał/a: | Od razu przepraszam za offtop związany z ring-makerem, ale chyba trzeba to napisać -[...] proszę uważnie zapoznać się z wątkami dotyczącymi przerwania polskich dodatków WP LCG). | Dać palec a odgryzą całą rękę A tak poważnie gratuluje wszystkim, którzy przyłożyli się do sukcesu aukcji! Galakto dostałaś od Nas ogromny kredyt zaufania! |
|
|
|
 |
Wacho [Usunięty]
|
|
|
|
To bardzo dobra wiadomość i niewątpliwy sukces organizatorów - Panowie wielki szacunek!
Pozostaje zakup bez zwłoki nowej części Sagi i kooperacja przy tłumaczeniu małych dodatków! |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
Podziękowania dla organizatorów
Ale do ewentualnej akcji z Ringmakerem się nie przyłączę. Wciąż jestem do tyłu z niektórymi dodatkami, a budżet ograniczony. |
|
|
|
 |
Jahmel [Usunięty]
|
|
|
|
"Akcja Ring..." to hasło z przymrużeniem oka, oczywiście, że to nie ta skala. Kończmy off i cieszmy się z tego co będzie przy okazji kompletując to co już jest. Dzięki wszystkim zaangażowanym |
|
|
|
 |
Zboku [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014
|
|
|
wojo napisał/a: | (...) mam już większość głosów. Na pozostałe poczekam jeszcze do wieczora. Myślę więc że jutro ogłosimy wyniki (...) |
Zapewne obrady jury były (są?) bardzo burzliwe |
|
|
|
 |
wojo [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014
|
|
|
Wyniki już są natomiast na ich ogłoszenie będzie trzeba poczekać pewnie do jutra bo muszę to wszystko poskładać zgrabnie. |
|
|
|
 |
maclis [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 29 Maj, 2014
|
|
|
wojo napisał/a: | Wyniki już są natomiast na ich ogłoszenie będzie trzeba poczekać pewnie do jutra bo muszę to wszystko poskładać zgrabnie. |
I co? Są już wyniki czy nie? |
|
|
|
 |
Zboku [Usunięty]
|
|
|
|
Wklejam bez autoryzacji link który znalazłem na forum gry-planszowe.pl
http://przystanekplanszow...e-konkursu.html
Mam nadzieję że nie popełniam niniejszym jakiegoś fopa i że organizator nie wbije mi z tego powodu noża (z) Morgulu w oko. |
|
|
|
 |
Lekt [Usunięty]
|
|
|
|
Zboku napisał/a: | noża (z) Morgulu w oko. | Oszzz Ty złośliwcze jeden hehe Właśnie przedłużyłeś moje życie o 2 minuty wywołując wybuch radości |
|
|
|
 |
|