galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dodatek do gry
Autor Wiadomość
sirpawel
[Usunięty]

Wysłany: Wto 31 Lip, 2007   Dodatek do gry

mam pytanie kupiłem sobie dodatek Shadow of margath i tam są 3 czerwone karty w tym 2 smoki do wtasowania w talie ale na planszy jest tylko 7 pól czerwonych co oznacza ze po przejściu wszystkich czerwonych przygód moze zostać 2 karty nieodkryte i co za tym idzie można nie ukończyć gry, jak ten problem rozwiazać? są jakieś zasady na uzupełnianie czerwonych znaczników na planszy? - nie mają one słoneczek i nie da się w standardowy sposób, można grac na zasadach ścieżki zagłady, ale ja gram po prostu ze kto zwycięzy bossa albo zbierze 3 runy wygrywa, chyba ze to sa złe zasady, że nie powinno się tak grać

Lord Agrael
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Sie, 2007   

Żeby wygrać musisz mieć 3 smocze runy (pokonać 3 smoki-czerwone wyzwania) lub bossa Margatha. Czytaj instrukcję. Warto...

Lord Agrael
[Usunięty]

A te dodatkowe karty to są chyba po to żeby albo podmienić w talii inne smoki albo żeby była możliwość trafienia na różne smoki przy zwiększeniu czerwonej talii.

sirpawel
[Usunięty]

czytam instrukcję ale pewnie niezbyt dokładnie :) , tylko np przy 5 graczach moze się zdarzyć ze najwyżej każdy będzie miał max 2 smocze runy i nikt nie trafi margatha bo zostanie on w tali kart czerwonych niedociagniętych, bo nie mozna uzupełnić czerwonych znaczników a na planszy jest 7 pół a ja mam teraz 9 smoków, a w instrukcji na dodatku piszą zeby karty wszystkie wtasować, to już sam nie wiem jak to działa

Lord Agrael
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

Wtedy musisz zaatakować innego bohatera i w nagrodę za zwycięstwo zabrać mu jeden ze smoczych runów które zdobył.

sirpawel
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

genialne, zaatakować i zdobyć rune, czemu ja na to nie wpadłem, no to już wszystko jasne :)

Odpowiedz do tematu