galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pbf 35 - nabór - Life should be fun :)
Autor Wiadomość
Gog
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Lis, 2013   

nie licza dlatego ludzi ktorzy twierdza, ze nie da sie tej karty uzyc pozdrawiam :D

Gog
[Usunięty]

Wysłany: Pią 03 Sty, 2014   

kurcze jestem dumny :) wszyscy po 3 coiny i zaopatrzenie nie liczac greya(stracil kosztem glovera) praktycznie takie samo, wiec jesli chodzi o korony i beczki mapka wydaje sie zbalansowana;d Trzeba tylko grac do 7 zamków i lekko przestawic zamki zeby kazdy mial szanse na wygrana i tyle chyba ;d aha przypominam, że jak zakończy/ą się obecne gry(jeszcze nie wiem kiedy), chciałbym zorganizować spotakanie na skype w sprawie WoPu, dlatego albo zaczekam do zakończenia tej gry i mojej, zeby wiecej osob moglo sie wypowiedzieć, jesli ktos będzie miał uwagi, a nie mógł/chciał wejsc na skype moze mi napisać pw to przedstawie jego uwagi na konferencji :)

To tyle spamu, a co do gry, jak chcecie mozemy skorzystac z konta varysa tam wysłąc rozkazy i jak cos moge zrobic mapkę, zeby nie bylo, ze oszukuje mimo, ze widac czy ktos odczytał czy nie, moge kazdemu podac login i haslo, zeby nie bylo podejrzenia oszustwa i mozna by pchnąć gre do przodu ciut ;)

Martin
[Usunięty]

Wysłany: Pią 03 Sty, 2014   

brzmi spoko ;) myślę, że nikt tu nikogo nie będzie posądzał o oszustwo :)

A co do uwag do mapy to moimi podzielę się jak skończymy grę

Odpowiedz do tematu