|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
|
Gra o tron PBF #34 - Champions League |
| Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Sty, 2014
|
|
|
| czekamy na Greyjoya :/ |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Przepraszam wszystkich najmocniej, ostatnio jestem mocno w rozjazdach, swieta, sylwester itp, teraz powinienem byc o czasie zawsze |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Licytacja tronu:
1. Baratheon 14
2. Martell 2
3. Stark 0
4. Lannister 0
5. Greyjoy 0
6. Tyrell 0
Pozostało:
Lannister 13 żetonów
Greyjoy 12 żetonów
Martell 9 żetonów
Tyrell 5 żetonów
Stark 5 żetonów
Baratheon 3 żetonów
Król decyduje o miejscach 3-6
ps. to się nazywa przywiązanie do stanowiska |
| Ostatnio zmieniony przez Germanus Sob 04 Sty, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
| Wybaczcie pomyłkę.Opary dymu przyćmiły mi rozum. |
| Ostatnio zmieniony przez gamaliel Czw 02 Sty, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
| z jakiej kuźwa racji ustala to baratheon?:d nowe zasady jakies?:D ok koniec gry brawo Dred jak zwykle zostałes kingmakerem ze swojej głupoty, miałem nosa nie grac 2 poprzednich gier z Toba, bo Ty nie umiesz grac 1000 gier na forum Ci pomoze:) gratulacje dla Baratheona, ale jak jeszcze niby gramy to stark/lani/grey/tyrell |
| Ostatnio zmieniony przez Gog Czw 02 Sty, 2014, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
no ustala Martell, wszak on jest królem, az do zmiany stołka |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
| Gog napisał/a: | | z jakiej kuźwa racji ustala to baratheon?:d nowe zasady jakies?:D ok koniec gry brawo Dred jak zwykle zostałes kingmakerem ze swojej głupoty, miałem nosa nie grac 2 poprzednich gier z Toba, bo Ty nie umiesz grac 1000 gier na forum Ci pomoze:) gratulacje dla Baratheona, ale jak jeszcze niby gramy to stark/lani/grey/tyrell |
gramy do samego końca. Baratheon już szykuje rożno |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Sty, 2014
|
|
|
| Uspokuj sie Gog, o co Ci chodzi? czemu musisz znow obrazać, dlaczego nie napisales twojego wywodu zanim poszły karty wydarzen hm ? tylko dopiero po licytacji o tron, nie mialem jak tronu zabrac, a to ze nie poszly mi karty to juz nie moja wina, rownie dobrze moge powiedziec ze Ty jestes kingmakerem, bo nie zrobiles nic by bare powstrzymac, nawet gdy mial 5 zamkow i otwarta pozycje na kolejne |
|
|
|
 |
tamten [Usunięty]
|
|
|
|
| To prawda, to głównie lipa z tymi wydarzeniami. Nikt nie przewidział, że to się może tak ułożyć. A już byłem w dosyć dobrej pozycji do zdobycia moich zamków ;/ |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
| Dredzilla napisał/a: | | Uspokuj sie Gog, o co Ci chodzi? czemu musisz znow obrazać, dlaczego nie napisales twojego wywodu zanim poszły karty wydarzen hm ? tylko dopiero po licytacji o tron, nie mialem jak tronu zabrac, a to ze nie poszly mi karty to juz nie moja wina, rownie dobrze moge powiedziec ze Ty jestes kingmakerem, bo nie zrobiles nic by bare powstrzymac, nawet gdy mial 5 zamkow i otwarta pozycje na kolejne |
moze go nie powstrzymałem, ale nie oddalem zamku za darmo ;d jak nie ma sieci baratheonowi wystarczy dac 6, bo i tak nie dacie wszystkiego zeby go powstrzymac, zwłaszcza jak on da 14 jak teraz to zostaniesz/cie bez niczego, wiec tak czy siak by wygrał, po prostu opuszczenie wf było tragicznym ruchem tyle w temacie, tak samo pros zagrales w grze z tullym i znikles z mapy |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
sory, jakby poszla mobilka i bym nie odbil seagard to dopiero bylaby dla mnie lipa kazdy gra jak uwaza za stosowne, karty zawazyly teraz na wygranej i tyle |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
mobilki byla szansa 3/9 ;x bo ja z tronu nie dam, bo mi nie pasuje, a dawanie jej tylko dlatego, że Ty nie umiesz grać jest nie w moim stylu, tyle w temacie zreszta co ja bede komentował grasz greyem w podstawke miales 3 gwiazdki i miecz przez 4 rundy i sko nczysz gre z mniej zamkami niz lannister czy to wymaga komentarza?:D |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
| czekam na różyczkę w licytacji |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
| Już wysłałem! Krukowałem z innymi i jakoś sam sobie wmówiłem, że wysłałem też faktyczną licytację. Przepraszam! |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
| Gog napisał/a: | | z jakiej kuźwa racji ustala to baratheon?:d nowe zasady jakies?:D ok koniec gry brawo Dred jak zwykle zostałes kingmakerem ze swojej głupoty, miałem nosa nie grac 2 poprzednich gier z Toba, bo Ty nie umiesz grac 1000 gier na forum Ci pomoze:) gratulacje dla Baratheona, ale jak jeszcze niby gramy to stark/lani/grey/tyrell |
się denerwujesz a kolejności nie ustawiasz:D Jak ustawisz to podam wyniki dzisiejszej kumulacji |
|
|
|
 |
|
|
|