Gra o Tron PBF #31 - Nabór |
Autor |
Wiadomość |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 05 Paź, 2013
|
|
|
Adam Badura napisał/a: | Przypominam, że ostatecznie gramy z kartami Westeros odsłoniętymi jedną turę w przód i z losami bitwy! |
Ooo, świetnie, rozegrałem poprzednią turę, nie wiedząc o tym
Ale dobrze wiedzieć na przyszłość |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Lis, 2013
|
|
|
Arryn moglby sie ciut pospieszyc... |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Lis, 2013
|
|
|
Shutt napisał/a: | Arryn moglby sie ciut pospieszyc... |
Właśnie co mu to napisałem! |
|
|
|
 |
JaX7 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Lis, 2013
|
|
|
Shutt napisał/a: | Arryn moglby sie ciut pospieszyc... |
Adam Badura napisał/a: | Shutt napisał/a: | Arryn moglby sie ciut pospieszyc... |
Właśnie co mu to napisałem! |
Nie rozumiem o co te pretensje. Nie wiem jak wy, ale u mnie zdarzają się dnie, które mam zawalone obowiązkami i nie jestem w stanie odpowiedzieć na każde zawołanie. Poza tym nie rozumiem czemu akurat teraz pojawiła się ta sprawa i w moim kierunku, skoro można dokładnie zobaczyć, że minęło mniej więcej 24 godziny czekania na moją decyzję w sprawie celu, a zdarzały się w tej grze dużo dłuższe przerwy i to nie z mojej winy... |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013
|
|
|
JaX7 napisał/a: | Nie rozumiem o co te pretensje. Nie wiem jak wy, ale u mnie zdarzają się dnie, które mam zawalone obowiązkami i nie jestem w stanie odpowiedzieć na każde zawołanie. Poza tym nie rozumiem czemu akurat teraz pojawiła się ta sprawa i w moim kierunku, skoro można dokładnie zobaczyć, że minęło mniej więcej 24 godziny czekania na moją decyzję w sprawie celu, a zdarzały się w tej grze dużo dłuższe przerwy i to nie z mojej winy... |
Nie spinaj się. Trwa gra o tron. Ludzie rzucają się sobie do gardeł jak zgłodniałe psy! |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Lis, 2013
|
|
|
flejm dolewać benzyny |
|