| 

|  | galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

|  

| Stuff Władcy Pierścieni LCG przy okazji eventów |  
	| 

| Jakim rodzajem gadżetów za dopłatą jesteś zainteresowany/a |  
				| 

| Opcja mata eventowa - koszt między 60 a 70 zł |  | 46% | [ 7 ] |  
							| Opcja żetony akrylowe/drewniane - koszt między 20-30 zł |  | 33% | [ 5 ] |  
							| Opcja znacznika pierwszego gracza - koszt jeszcze nieznany :) |  | 13% | [ 2 ] |  
							| Nie chcę w ten sposób rozwijać sceny WP LCG (napisz w komentarzu inny pomysł) |  | 6% | [ 1 ] |  |   
				| Głosowań: 9 |   
				| Wszystkich Głosów: 15 |   
				|  |   
				|  |  
 |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Cread [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 19 Wrz, 2016   Stuff Władcy Pierścieni LCG przy okazji eventów |   
 |  
               | 
 |  
               | Drodzy Gracze, chcąc uatrakcyjnić naszą kochaną grę i rozwijając opcje eventowe pytanie do Was: czy jesteście zainteresowani wpisowym na wydarzeniach za które byłyby środki na nagrody? Od razu zaznaczam, ze nie chodzi mi o opcję turniejową (czyli zrzucamy się wszyscy na nagrody dla najlepszego/najlepszych graczy), tylko o tzw. pakiet gracza, który mógłby być uzależniony od indywidualnych wyborów. Ostateczny koszt byłby oczywiście podawany odpowiednio wcześniej, tu są orientacyjne ceny (i jak w przypadku mat odchodzi kwestia kosztu przesyłki, bo odbiór byłby na miejscu eventu). Oczywiście im więcej ludzi chętnych, tym bardziej można zbijać z ceny. Gracze, którzy mieli już do czynienia z materiałami promocyjnymi, które wspólnie z Lektem Wiatrak Marcin oraz Mariusz Gandzel zrobiliśmy wiedzą, ze staramy się robić je jak najlepszej jakości (najnowsze promki i maty są tego dowodem). |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Cread [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 19 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | pudełko 
 żetony

żetony 2

żetony 3

Po bojach udało się! Chcę złożyć zamówienie na drewniane żetony z poniższymi wzorami. Komplet będzie po 10 szt. każdego rodzaju (odpowiednio obrażeń, zasobów i postępu). Dla uściślenia - komplet to albo żetony obrażeń, albo żetony zasobów, albo żetony postępu. Średnica wynosi 34 mm, grubość 3 mm. Cena 15 zł za komplet (10 szt) plus ewentualna przesyłka. Zainteresowanych proszę o PM. Termin: piątek 28.10 (do godz. 23:59 ).
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Cread Czw 20 Paź, 2016, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | psborsuk [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 19 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie widzę żetonów (nie mam fb). 
 Edit. Dzięki Creadzie!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Zawojak [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw 20 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Super są te żetony, a pudełko również zacne. 
 psborsuk napisał:

| Cytat: |  	  | Nie widzę żetonów (nie mam fb). | 

Ja też nie mam facebooka, ale pomimo tego widzę żetony, więc raczej nie w tym problem
  . Masz tutaj: 
    |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | psborsuk [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw 20 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Zawojak napisał/a: |  	  | Ja też nie mam facebooka, ale pomimo tego widzę żetony, więc raczej nie w tym problem
  . | 
 Owszem, w tym. Na początku nie były widoczne. Potem Cread zmienił adresację, i działa. Więc tyle offtopu
   Fakt, fajne. A pudełko super.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | wojo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 25 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Pudełko jest mega. Takie techniczne pytanie ... ile kart mieści się w nim? A w koszulkach (najlepiej FFG  )? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Cread [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 25 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie wiem. Ja liczę, że na pewno talia 60 kart w koszulkach. Z obliczeń wynika, że 70 powinno wejść, ale jak będę miał w ręku to wtedy będę mógł doświadczalnie stwierdzić. Ale pudełka były robione docelowo pod grę o tron więc muszą być przygotowane na ponad 60.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |