Śląsk - turniej październik gdzie i kiedy? |
Autor |
Wiadomość |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2014 Śląsk - turniej październik gdzie i kiedy?
|
|
|
jak w temacie proponowałbym 11go Katowice lub Rybnik? opinie, pomysły?
ustalcie to ja do końca września jestem po za krajem
a i czy bawimy się w store championship np w Kato? |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2014
|
|
|
Jestem za championshipami, ale raz że się musi odpowiednia ilość graczy zebrać, dwa musimy mieć więcej czasu bo od tej 10:30 do 16:00 to dajemy radę wcisnąć 4 rundy, 5-tej nie da rady. W tej chwili więcej pewnych graczy jest z Katowic więc proponuję by tym razem się w Kato odbył. |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
|
|
|
Ja i Razi piszemy się na turniej w Bardzie. Chciałbym tylko wiedzieć o turnieju z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ zdarza mi się pracować w weekendy |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
|
|
|
Xanatos47 napisał/a: | Ja i Razi piszemy się na turniej w Bardzie. Chciałbym tylko wiedzieć o turnieju z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ zdarza mi się pracować w weekendy |
no mi też dlatego staram się szybko ustalać terminy
c o do store champioshipa racja musi być większa pewna ekipa dlatego pytam czy jest w ogóle taka chęć |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
|
|
|
Evilstasiu napisał/a: | Xanatos47 napisał/a: | Ja i Razi piszemy się na turniej w Bardzie. Chciałbym tylko wiedzieć o turnieju z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ zdarza mi się pracować w weekendy |
no mi też dlatego staram się szybko ustalać terminy
c o do store champioshipa racja musi być większa pewna ekipa dlatego pytam czy jest w ogóle taka chęć |
Tak jak pisałem Ja i Razi chętni |
|
|
|
 |
aryss [Usunięty]
|
|
|
|
Spróbuje ekipe z Krakowa zebrać to może uda się nam wpaść jeszcze tej jesieni z jakąś gościnną wizytą ( o ile będziemy mieli posuche turniejową bo ostatnio wyprawa na MP, teraz za tydzien mamy swój turniej a potem wyjazd do Torunia paru osób)
I na Store zapraszamy jak coś by wam nie wyszło do nas bo planujemy właśnie organizować. I ogólnie fajnie jakbyście zarzucili linkiem do waszej regionalnej grupy na fb jeśli macie to będzie nam dużo łatwiej śledzić co po sasiedzku się dzieje. |
|
|
|
 |
Patsy [Usunięty]
|
|
|
|
aryss napisał/a: | Spróbuje ekipe z Krakowa zebrać to może uda się nam wpaść jeszcze tej jesieni z jakąś gościnną wizytą ( o ile będziemy mieli posuche turniejową bo ostatnio wyprawa na MP, teraz za tydzien mamy swój turniej a potem wyjazd do Torunia paru osób)
I na Store zapraszamy jak coś by wam nie wyszło do nas bo planujemy właśnie organizować. I ogólnie fajnie jakbyście zarzucili linkiem do waszej regionalnej grupy na fb jeśli macie to będzie nam dużo łatwiej śledzić co po sasiedzku się dzieje. |
W pełni podpisuje się pod wypowiedzią Aryssa, i o ile będę miał czas chętnie was odwiedzę, poznać nowe osoby i jak się lata u was na Śląsku |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
|
|
|
Patsy napisał/a: | aryss napisał/a: | Spróbuje ekipe z Krakowa zebrać to może uda się nam wpaść jeszcze tej jesieni z jakąś gościnną wizytą ( o ile będziemy mieli posuche turniejową bo ostatnio wyprawa na MP, teraz za tydzien mamy swój turniej a potem wyjazd do Torunia paru osób)
W pełni podpisuje się pod wypowiedzią Aryssa, i o ile będę miał czas chętnie was odwiedzę, poznać nowe osoby i jak się lata u was na Śląsku |
Jak dla mnie im więcej ludzi tym lepiej Inna sprawa, że trzeba by się w BARDzie dogadać, gdyż w sobote był turniej na 8 osób i zajął prawie cały czas od otwarcia do zamknięcia
od 10:30 do 15:45 jak dobrze pamiętam każdy zagrał 4 mecze. Więc trzeba by było obsługę zatrzymać po godzinach |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 2014
|
|
|
Panowie na szybko 11sty pazdziernik w bardzie pasuje? bo dla mnie to najlepsza data |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
|
|
|
A pasuje 11stego jak najbardziej |
|
|
|
 |
Razi [Usunięty]
|
|
|
|
Na chwilę obecną ja się pisze . |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014
|
|
|
Na chwile obecną ja również się piszę |
|
|
|
 |
Hałwa [Usunięty]
|
|
|
|
I ja również chętnie |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
|
|
|
Yep, 11.10.2014 na razie mam wolny, więc jak mi nic nie wpadnie to powinienem być. |
|
|
|
 |
Pieczar [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2014
|
|
|
Ile rund chcecie robić i jaką frekwencję na ten moment macie? |
|