galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Śląsk - turniej październik gdzie i kiedy?
Autor Wiadomość
Evilstasiu
[Usunięty]

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2014   Śląsk - turniej październik gdzie i kiedy?

jak w temacie proponowałbym 11go Katowice lub Rybnik? opinie, pomysły?

ustalcie to ja do końca września jestem po za krajem ;)

a i czy bawimy się w store championship np w Kato?

DarthBart
[Usunięty]

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2014   

Jestem za championshipami, ale raz że się musi odpowiednia ilość graczy zebrać, dwa musimy mieć więcej czasu bo od tej 10:30 do 16:00 to dajemy radę wcisnąć 4 rundy, 5-tej nie da rady. W tej chwili więcej pewnych graczy jest z Katowic więc proponuję by tym razem się w Kato odbył.

Xanatos47
[Usunięty]

Ja i Razi piszemy się na turniej w Bardzie. Chciałbym tylko wiedzieć o turnieju z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ zdarza mi się pracować w weekendy :D

Evilstasiu
[Usunięty]

Xanatos47 napisał/a:
Ja i Razi piszemy się na turniej w Bardzie. Chciałbym tylko wiedzieć o turnieju z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ zdarza mi się pracować w weekendy :D

no mi też dlatego staram się szybko ustalać terminy ;)

c o do store champioshipa racja musi być większa pewna ekipa dlatego pytam czy jest w ogóle taka chęć

Xanatos47
[Usunięty]

Evilstasiu napisał/a:
Xanatos47 napisał/a:

no mi też dlatego staram się szybko ustalać terminy ;)

c o do store champioshipa racja musi być większa pewna ekipa dlatego pytam czy jest w ogóle taka chęć

Tak jak pisałem Ja i Razi chętni :D

aryss
[Usunięty]

Spróbuje ekipe z Krakowa zebrać to może uda się nam wpaść jeszcze tej jesieni z jakąś gościnną wizytą ( o ile będziemy mieli posuche turniejową bo ostatnio wyprawa na MP, teraz za tydzien mamy swój turniej a potem wyjazd do Torunia paru osób) :P
I na Store zapraszamy jak coś by wam nie wyszło do nas bo planujemy właśnie organizować. I ogólnie fajnie jakbyście zarzucili linkiem do waszej regionalnej grupy na fb jeśli macie to będzie nam dużo łatwiej śledzić co po sasiedzku się dzieje.

Patsy
[Usunięty]

aryss napisał/a:
Spróbuje ekipe z Krakowa zebrać to może uda się nam wpaść jeszcze tej jesieni z jakąś gościnną wizytą ( o ile będziemy mieli posuche turniejową bo ostatnio wyprawa na MP, teraz za tydzien mamy swój turniej a potem wyjazd do Torunia paru osób) :P
I na Store zapraszamy jak coś by wam nie wyszło do nas bo planujemy właśnie organizować. I ogólnie fajnie jakbyście zarzucili linkiem do waszej regionalnej grupy na fb jeśli macie to będzie nam dużo łatwiej śledzić co po sasiedzku się dzieje.

W pełni podpisuje się pod wypowiedzią Aryssa, i o ile będę miał czas chętnie was odwiedzę, poznać nowe osoby i jak się lata u was na Śląsku :)

Xanatos47
[Usunięty]

Patsy napisał/a:
aryss napisał/a:

W pełni podpisuje się pod wypowiedzią Aryssa, i o ile będę miał czas chętnie was odwiedzę, poznać nowe osoby i jak się lata u was na Śląsku :)

Jak dla mnie im więcej ludzi tym lepiej :D Inna sprawa, że trzeba by się w BARDzie dogadać, gdyż w sobote był turniej na 8 osób i zajął prawie cały czas od otwarcia do zamknięcia :D
od 10:30 do 15:45 jak dobrze pamiętam każdy zagrał 4 mecze. Więc trzeba by było obsługę zatrzymać po godzinach :D

Evilstasiu
[Usunięty]

Wysłany: Nie 21 Wrz, 2014   

Panowie na szybko 11sty pazdziernik w bardzie pasuje? bo dla mnie to najlepsza data ;)

Masłonator
[Usunięty]

A pasuje 11stego jak najbardziej

Razi
[Usunięty]

Na chwilę obecną ja się pisze :D .

Xanatos47
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014   

Na chwile obecną ja również się piszę :D

Hałwa
[Usunięty]

I ja również chętnie :mrgreen:

DarthBart
[Usunięty]

Yep, 11.10.2014 na razie mam wolny, więc jak mi nic nie wpadnie to powinienem być.

Pieczar
[Usunięty]

Wysłany: Wto 23 Wrz, 2014   

Ile rund chcecie robić i jaką frekwencję na ten moment macie?

Odpowiedz do tematu