|
Karty do Miast i Rycerzy |
| Autor |
Wiadomość |
Pawelec123456 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2013 Karty do Miast i Rycerzy
|
|
|
| Chciałbym zapytać kogoś (najlepiej z Galakty) czy jest opcja kupienia zestawu kart z Miast i Rycerzy z wersji plastikowej (towary, karty postępu i bohaterowie Catanu), najlepiej ze stojakami. Nie chcę kupować całego dodatku tylko dlatego, że pogubiły nam się karty... |
|
|
|
 |
Borg [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2013
|
|
|
| To samo pytanie dla wersji drewnianej, konkretnie chodzi o towar (sukno). |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013
|
|
|
| Nigdy takiej opcji nie mieli i nie sądzę, by Galakta miała nadmiarowe zestawy kart. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Nie mamy dodatkowych zestawów kart nie mówiąc już o plastikowych stojakach.
Natomiast w przypadku kart do wersji drewnianej proszę napisać maila o jaką kartę czy też karty chodzi. Sprawdzimy czy nam nie pozostały jakieś jeszcze pojedyncze karty. Niczego nie obiecuję bo musimy sprawdzić. Proszę napisać na adres firma@galakta.pl. |
|
|
|
 |
Pawelec123456 [Usunięty]
|
|
|
|
| D.W. napisał/a: | | Nie mamy dodatkowych zestawów kart nie mówiąc już o plastikowych stojakach. |
Oj, i co teraz? Potrzebuję nowego kompletu kart i nie wiem skąd go wziąć. Na upartego mógłby być zestaw z edycji niemieckiej - karty postępu można przetłumaczyć, wydrukować tłumaczenie na samoprzylepnym papierze i to nakleić na awersie. Tyle że nadal nie wiem skąd wziąć karty z trzeciej edycji Kosmosu.
Ratujcie, bo niedługo nie będziemy mieli czym grać! |
|
|
|
 |
Borg [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 10 Mar, 2013
|
|
|
| D.W. napisał/a: | | Natomiast w przypadku kart do wersji drewnianej proszę napisać maila o jaką kartę czy też karty chodzi. Sprawdzimy czy nam nie pozostały jakieś jeszcze pojedyncze karty. Niczego nie obiecuję bo musimy sprawdzić. Proszę napisać na adres firma@galakta.pl. |
Bardzo dziękujemy bardzo. |
|
|
|
 |
|
|