galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PBF #3
Autor Wiadomość
TERF
[Usunięty]

Wysłany: Pon 30 Lip, 2012   

barathon:

ok moj dowodca poszedl ;)

toszt
[Usunięty]

Wysłany: Pon 30 Lip, 2012   

TERF napisał/a:
barathon:

ok moj dowodca poszedl ;)

Mortyr mógł ich hurtem podać ;)

toszt
[Usunięty]

Wysłany: Wto 31 Lip, 2012   

Kolega Mortyr chyba stracił chęci do naszej skromnej gry...

W Riverrun się nudzą moi marynarze, wołają; zróbmy coś, popłyńmy gdzieś... A to sobie płyńcie marudy...
Dwóch rycerzy spakowało machinę oblężniczą na statek i płyną na Winterfell, okazało się, że sam Euron Wronie Oko też postanowił się rozruszać trochę.

Sąsiedzie Starku, moja siła to +11, niezależnie jaką opcję wybierzesz i jak się skończy Twoja walka z Baratheonem możesz maksymalnie wyciągnąć +10.

Winterfell płonie, co prawda planowałem spalić je wcześniej, tak koło 3-4 tury, no ale prawdziwego wojownika poznaje się po tym jak kończy ;)

(oczywiście w Riverrun zostawiam żeton!!)

Pora na marsz naszego Południowego Lorda na Stolicę! :)

Czy mi sięwydaje, czy tylko Martell nie był nigdy w Harrenhal? ;)

TERF
[Usunięty]

Barathon:

toszt napisał/a:
Sąsiedzie Starku, moja siła to +11, niezależnie jaką opcję wybierzesz i jak się skończy Twoja walka z Baratheonem możesz maksymalnie wyciągnąć +10.

Ja w walce ze starkiem wybralem Plame i po niej odrzucam najmocniejsza karte jaka bedzie posiadal stark wiec bedzie posiadal znacznie mniej sily ;)

toszt napisał/a:
Czy mi sięwydaje, czy tylko Martell nie był nigdy w Harrenhal? ;)

hehehe bardzo dobrze ci sie wydaje ;)

pulkownik
[Usunięty]

Lordowie jesli się nie mylę to pozostał moj ostatni ruch, mapa troche stara cieżko już się na niej połapać:)

Czas wziąć tron aby było skąd rządzić.

The Reach wszyscy do Kings Landing (zostawiam żeton) dowodzi Czerwona Żmija

Siła 1+2+4= 7 z wodzem równa się 11. (bez wsparcia)

Obrona (najlepszy wodz 3)
Siła 2+2=4 z wodzem =7 wsparcie +3 = 10

Tron powinien być mój jesli coś pomyliłem to pomogę sobie jeszcze Mieczem z Valeriańskiej stali.

Jednocześnie dziękuje wszystkim na wsparcie w słusznej sprawie i obiecuje dobre i żyzne ziemie rodom Tyrellów, Greyjoyów i Baratheonom, jeśli pochylą głowy przed nowym królem, jednocześnie skazuje na wygnanie za Mur rody Lanisterów za propagowanie kaziorodzta i Starków za ciągłe zdrady.

Adam Badura
[Usunięty]

pulkownik napisał/a:
Lordowie jesli się nie mylę to pozostał moj ostatni ruch, mapa troche stara cieżko już się na niej połapać:)

Mapa jest stara bo czekamy na Mortyra, żeby rozwiązać bitwę Crakclaw Point.

EDIT: Aj! Widzę, że tu podał, a zmiana awatara mnie zmyliła. Wieczorem odnowię mapkę (teraz właśnie wychodzę z dziećmi).

EDIT 2: A jednak nie. To Baratheon "miga" awatarem. Stark nadal nie przysłał dowódcy na Crackclaw Point.

toszt
[Usunięty]

Adam Badura napisał/a:
pulkownik napisał/a:

Mapa jest stara bo czekamy na Mortyra, żeby rozwiązać bitwę Crakclaw Point.

EDIT: Aj! Widzę, że tu podał, a zmiana awatara mnie zmyliła. Wieczorem odnowię mapkę (teraz właśnie wychodzę z dziećmi).

EDIT 2: A jednak nie. To Baratheon "miga" awatarem. Stark nadal nie przysłał dowódcy na Crackclaw Point.

Stark ma podać dowódcę na CrP z Baratheonem, potem Plama mu najsilniejszego z pozostałych odrzuca, potem Stark jeszcze ma podać dowódcę w Winterfell vs Greyjoy, w ten sposób na koniec zostanie z jednym dowódcą albo +1 albo 0.

Mortyr
[Usunięty]

No przecież posłałem dowódców na PW wczoraj 14:16 (hurtem na Craclaw i Seagard/Winterfell). Wysyłam jeszcze raz jakby co...

Adam Badura
[Usunięty]

Mortyr napisał/a:
No przecież posłałem dowódców na PW wczoraj 14:16 (hurtem na Craclaw i Seagard/Winterfell). Wysyłam jeszcze raz jakby co...

Twój dowódca na Crackclaw Point poszedł w tej bitwie, ale zaraz potem masz następną. :)

Mortyr
[Usunięty]

Adam Badura napisał/a:
Twój dowódca na Crackclaw Point poszedł w tej bitwie, ale zaraz potem masz następną. :)

Dobra, zgubiłem się, sorry :o
Daje Cassela z dwoma wieżami.

Adam Badura
[Usunięty]

Czekam, aż Stark poda gdzie wycofuje się rycerz z Crackclaw Point i dowódcę na Winterfell.

dibbler
[Usunięty]

Adam Badura napisał/a:
Czekam, aż Stark poda gdzie wycofuje się rycerz z Crackclaw Point i dowódcę na Winterfell.

Czyli mamy wolne do czwartku ;)

Mortyr
[Usunięty]

Kończ waść, wstydu oszczędź :sad:
Uciekam do Eyrie. Jak coś jeszcze będzie miało uciekać to do Fingers albo Widow's Watch.

Adam Badura
[Usunięty]

Mortyr napisał/a:
Kończ waść, wstydu oszczędź :sad:
Uciekam do Eyrie. Jak coś jeszcze będzie miało uciekać to do Fingers albo Widow's Watch.

A dowódca na Winterfell?

pulkownik
[Usunięty]

Wodzu, nie ma znaczenia, nie bedzie juz walczyl wiecej w tej grze, a ta bitwe i tak przegral.

Odpowiedz do tematu