|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Pomysł na rozgrywkę |
Autor |
Wiadomość |
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Lip, 2014
|
|
|
Ja zerkam. Ale Uczta nie jest nowym pomysłem Niestety wyjeżdżam za tydzień na trochę, więc nie chcę się zgłaszać. Poczekaj jeszcze trochę. Brakuje tylko jednej osoby, może jutro się zgłosi |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
|
|
|
Ja chętnie bym się zgłosił, ale do gołej 2 lub z początkowym rozstawieniem po nawałnicy mieczy, gdzie Baratheon jest na północy.
Tylko nie jest to możliwe dla osób "nowych", które nie uczestniczą w innych grach. A tak to wygląda, skoro nabór do PBF 71 trwał 75 minut, a po 150 minutach GM odpala grę. |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Vickon napisał/a: | Ja chętnie bym się zgłosił, ale do gołej 2 lub z początkowym rozstawieniem po nawałnicy mieczy, gdzie Baratheon jest na północy.
Tylko nie jest to możliwe dla osób "nowych", które nie uczestniczą w innych grach. A tak to wygląda, skoro nabór do PBF 71 trwał 75 minut, a po 150 minutach GM odpala grę. |
Szybki nabór i szybka gra na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Dla odmiany ten nabór prowadzę z dala od 'głównego gościńca' ale wcale nie sprawdza się lepiej aniżeli pierwszy wymieniony :C |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
No to dalej brak jednej osoby |
|
|
|
 |
lion_victor [Usunięty]
|
|
|
|
No to ja i chcę tego leszcza Baratheona, bo wciąż nie wierzę, że nie da się nim wygrać |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Dobrze więc, mamy komplet czterech graczy, dość już tu mitrężymy. Zacznę tworzyć Topic, spodziewajcie się niebawem kruków z rodami które wybraliscie/wylosowaliście oraz celami do wyboru |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Vickon napisał/a: | Ja chętnie bym się zgłosił, ale do gołej 2 lub z początkowym rozstawieniem po nawałnicy mieczy, gdzie Baratheon jest na północy.
Gamoni tu nie trzeba Jakoś mieciu, guzu, czarnylord i jaszczur, lord mormont, lion victor itd(przepraszam, że niektórych użyłem jako nowych :*) dali sobie radę, jak ktoś jest taka ciapa, że nie potrafi znaleźc sobie gry, to może niech zostanie w tym swoim pcimu i grywa sobie z ciotka gryzeldą :X Sorry Vickon, ale Ty jako jedyny widzisz problem otwartych gier jest z 10 na bide, nikt inny nie ma problemu ze znalezieniem gry, zresztą od dawna nie pamietam naboru, żeby był tylko dla wyjadaczy, dużo GMów wpierw bierze nowych, więc imho ogarnij się plz:) Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|