galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gra o Tron PBF #6 - Nabór
Autor Wiadomość
toszt
[Usunięty]

Wysłany: Czw 27 Wrz, 2012   

Polemika/odpowiedź TERFowi na wpis w głównym wątku
(żeby nie mieszać za bardzo tam)

TERF napisał/a:
nie wiem kolego toszt-u czemu masz taka niechec do mnie i uwazasz ze za wszelka cene chce wygrac?
Przy tym zdaniu nie mogłem się oprzeć; TERF, nikt Ci nie powiedział, że w tą grę się gra, żeby wygrać? :twisted:

Czytaj mnie proszę z przymrużeniem oka, to tylko gra. Rozrosłeś się aż nadto, to trzeba Cię powstrzymać. Tyle. Żadnej personalnej niechęci nie ma. Czasem tylko tak patrzę jak przed ruchami dyrygujesz na forum, co kto ma zrobić. :) To takie zabawne jest...

Co do drugiego akapitu: w 9tej kolejce dajesz propozycję zmiany jednej z możliwości zwycięstwa (pal licho, że na 7 zamków nie mam szans, jak nie Stark to MArtell). Dziecinne to było, to i odpowiedziałem prześmiewczo, odkryj tam ironię, proszę. Ty dbasz o równowagę między Starkiem Lannisterem i Greyjoyem, ja pilnuję, żeby Martell grał jak najdłużej. :)

Jako, że kończymy 9tą turę, to pozwolę sobie na małą obserwację, ja ciągle nie wiem, gdzie ty 'szedłeś' w tej grze?.. Armia największa, flota rządzi, bitwy wygrywasz jakbyś się urodził z mieczem w ręku. A ciągle siedzisz w swoim Wysogrodzie i okolicach. Tak, wiem, że pilnowałeś równowagi na północy, ale za co? za nic. Nie widać Twoich korzyści z tej pomocy. Skoro lubisz kontrolować innych i trzymać balans między sąsiadami, Twoja wola. Ja wolę kombinować jak rozwinąć siebie najlepiej i w efekcie wygrać.

TERF
[Usunięty]

Wysłany: Czw 27 Wrz, 2012   

moze i masz racje lecz nie do konca twe wypowiedzi sa jednoznaczne. ;)

a co do mojej taktyki to popsul ja pulkownik kradnac mi kruka od dzikich i chcialbym aby wypowiedzial sie skad wiedzial lub czy gral na farcie, ze sie moze uda (i sie udalo :( ) majac kruka martel pewnie juz by nie mial 2 zamkow :(

Odpowiedz do tematu