Druga Edycja |
Autor |
Wiadomość |
Snowb [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012
|
|
|
szukajcie a znajdziecie.....
http://www.przystangier.p...?id_product=361
Dzisiaj odebralem od kuriera sliczne nowe pudeleczko )) A pomyslec ze juz rozwazalem zakup od spekulantow na allegro |
|
|
|
 |
siristru [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Maj, 2012
|
|
|
Faktycznie, gra rozeszła się jak ciepłe bułeczki - nie zdążyłem nabyć :/
W sklepach internetowych już jej nie sposób znaleźć...
Ceny w niektórych miejscach wystrzeliły w kosmos (widziałem miejsce gdzie egzemplarz gry kosztował 500 zł. tak!).
Czy Galakta planuje dodruk gry??? Może jednak? |
|
|
|
 |
Michal [Usunięty]
|
|
|
|
Dodruk gry jest oczywiście planowany - tytuł powinien powrócić do sprzedaży w II połowie roku. |
|
|
|
 |
siristru [Usunięty]
|
|
|
|
No to świetnie! Jak nie znajdę do tego czasu (pominę oferty naciągające cenę) to się zaopatrzę z dodruku |
|
|
|
 |
pato007 [Usunięty]
|
|
|
|
Biorąc pod uwagę popularność gry dodatki do niej są raczej tylko kwestią czasu Osobiście mam nadzieję, że do grudnia coś się w tej sprawie wydarzy |
|
|
|
 |
siristru [Usunięty]
|
|
|
|
Heh, ale pograć to by się chciało teraz |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
pato007 napisał/a: | Biorąc pod uwagę popularność gry dodatki do niej są raczej tylko kwestią czasu Osobiście mam nadzieję, że do grudnia coś się w tej sprawie wydarzy |
Jest już jedna zapowiedź, ale strasznie lakoniczna
http://www.fantasyflightg...s.asp?eidn=3108
Jako Druk na życzenie, dostępny za kilka miesięcy, a dla wybrańców dostępny za 2 tygodnie w ramach Days of Ice and Fire 2012 weekend!. Poza tym jednym linkiem nic nie znalazłem innego, więc pozostaje czekać. |
|
|
|
 |
pato007 [Usunięty]
|
|
|
|
Co by to nie było, jeżeli tylko wyjdzie po polsku (a biorąc pod uwagę popularność podstawki Galakta chyba nie będzie miała wyboru i doda to do swojej oferty) to na pewno biorę |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Maj, 2012
|
|
|
Witam,
czy ktoś z pracowników Galakty może podzielić się z nami, kiedy w przybliżeniu możemy się spodziewać dodatku do GoTa? Zakładam nieśmiało, że zostanie wydany po polsku. Po opiniach na bgg wygląda, że nowa rozgrywka wprowadza sporo zamieszania na mapie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
ktos moze przyblizyc szczegłóły tego dodatku mianowicie co w jego skład wchodzi itd? |
|
|
|
 |
DarkYoung [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | ktos moze przyblizyc szczegłóły tego dodatku mianowicie co w jego skład wchodzi itd? |
http://boardgamegeek.com/...agons-expansion
Cytat: | A Dance with Dragons is the first expansion for A Game of Thrones: The Board Game (second edition). This exciting new scenario recasts the intrigues of the game in the time frame of A Dance with Dragons.
The expansion consists of forty-two alternate House cards and an alternate setup to reflect each House’s position in Westeros. |
Czyli w sumie niewiele |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
DarkYoung napisał/a: | TERF napisał/a: | ktos moze przyblizyc szczegłóły tego dodatku mianowicie co w jego skład wchodzi itd? |
http://boardgamegeek.com/...agons-expansion
Cytat: | A Dance with Dragons is the first expansion for A Game of Thrones: The Board Game (second edition). This exciting new scenario recasts the intrigues of the game in the time frame of A Dance with Dragons.
The expansion consists of forty-two alternate House cards and an alternate setup to reflect each House’s position in Westeros. |
Czyli w sumie niewiele |
Po naszemu, mniej więcej to znaczy tyle, że: 42 nowe karty rodów i scenariusz gry na 6-ciu zakładający zupełnie inne rozstawienie początkowe, zgodnie z sytuacją w Westeros z Tańca ze Smokami (raczej początku książki niż końca).
Uwaga spoiler:
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Jestem okropnie ciekawy czy pokaże się Gryf.
W sumie przydałby się tez nowe wydarzenia, ale jak widać nie wpadli na to |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Shutt napisał/a: | Jestem okropnie ciekawy czy pokaże się Gryf. |
Na niego chyba za wcześnie, pewnie pojawi się w większym dodatku, który (pewnie) ukaże się w okolicach wydania nowej części... |
|
|
|
 |
|