galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gra o tron PBF #34 - Champions League
Autor Wiadomość
Germanus
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Sty, 2014   

czekamy na Greyjoya :/

Dredzilla
[Usunięty]

Przepraszam wszystkich najmocniej, ostatnio jestem mocno w rozjazdach, swieta, sylwester itp, teraz powinienem byc o czasie zawsze :)

Germanus
[Usunięty]

Licytacja tronu:
1. Baratheon 14
2. Martell 2
3. Stark 0
4. Lannister 0
5. Greyjoy 0
6. Tyrell 0

Pozostało:
Lannister 13 żetonów
Greyjoy 12 żetonów
Martell 9 żetonów
Tyrell 5 żetonów
Stark 5 żetonów
Baratheon 3 żetonów

Król decyduje o miejscach 3-6

ps. to się nazywa przywiązanie do stanowiska :D
Ostatnio zmieniony przez Germanus Sob 04 Sty, 2014, w całości zmieniany 1 raz  

gamaliel
[Usunięty]

Wybaczcie pomyłkę.Opary dymu przyćmiły mi rozum.
Ostatnio zmieniony przez gamaliel Czw 02 Sty, 2014, w całości zmieniany 1 raz  

Gog
[Usunięty]

z jakiej kuźwa racji ustala to baratheon?:d nowe zasady jakies?:D ok koniec gry brawo Dred jak zwykle zostałes kingmakerem ze swojej głupoty, miałem nosa nie grac 2 poprzednich gier z Toba, bo Ty nie umiesz grac 1000 gier na forum Ci pomoze:) gratulacje dla Baratheona, ale jak jeszcze niby gramy to stark/lani/grey/tyrell
Ostatnio zmieniony przez Gog Czw 02 Sty, 2014, w całości zmieniany 2 razy  

Germanus
[Usunięty]

no ustala Martell, wszak on jest królem, az do zmiany stołka :D

Germanus
[Usunięty]

Gog napisał/a:
z jakiej kuźwa racji ustala to baratheon?:d nowe zasady jakies?:D ok koniec gry brawo Dred jak zwykle zostałes kingmakerem ze swojej głupoty, miałem nosa nie grac 2 poprzednich gier z Toba, bo Ty nie umiesz grac 1000 gier na forum Ci pomoze:) gratulacje dla Baratheona, ale jak jeszcze niby gramy to stark/lani/grey/tyrell

gramy do samego końca. Baratheon już szykuje rożno :cool:

Dredzilla
[Usunięty]

Wysłany: Sob 04 Sty, 2014   

Uspokuj sie Gog, o co Ci chodzi? czemu musisz znow obrazać, dlaczego nie napisales twojego wywodu zanim poszły karty wydarzen hm ? tylko dopiero po licytacji o tron, nie mialem jak tronu zabrac, a to ze nie poszly mi karty to juz nie moja wina, rownie dobrze moge powiedziec ze Ty jestes kingmakerem, bo nie zrobiles nic by bare powstrzymac, nawet gdy mial 5 zamkow i otwarta pozycje na kolejne

tamten
[Usunięty]

To prawda, to głównie lipa z tymi wydarzeniami. Nikt nie przewidział, że to się może tak ułożyć. A już byłem w dosyć dobrej pozycji do zdobycia moich zamków ;/

Gog
[Usunięty]

Dredzilla napisał/a:
Uspokuj sie Gog, o co Ci chodzi? czemu musisz znow obrazać, dlaczego nie napisales twojego wywodu zanim poszły karty wydarzen hm ? tylko dopiero po licytacji o tron, nie mialem jak tronu zabrac, a to ze nie poszly mi karty to juz nie moja wina, rownie dobrze moge powiedziec ze Ty jestes kingmakerem, bo nie zrobiles nic by bare powstrzymac, nawet gdy mial 5 zamkow i otwarta pozycje na kolejne

moze go nie powstrzymałem, ale nie oddalem zamku za darmo ;d jak nie ma sieci baratheonowi wystarczy dac 6, bo i tak nie dacie wszystkiego zeby go powstrzymac, zwłaszcza jak on da 14 jak teraz to zostaniesz/cie bez niczego, wiec tak czy siak by wygrał, po prostu opuszczenie wf było tragicznym ruchem tyle w temacie, tak samo pros zagrales w grze z tullym i znikles z mapy ;)

Dredzilla
[Usunięty]

sory, jakby poszla mobilka i bym nie odbil seagard to dopiero bylaby dla mnie lipa ;) kazdy gra jak uwaza za stosowne, karty zawazyly teraz na wygranej i tyle

Gog
[Usunięty]

mobilki byla szansa 3/9 ;x bo ja z tronu nie dam, bo mi nie pasuje, a dawanie jej tylko dlatego, że Ty nie umiesz grać jest nie w moim stylu, tyle w temacie ;) zreszta co ja bede komentował grasz greyem w podstawke miales 3 gwiazdki i miecz przez 4 rundy i sko nczysz gre z mniej zamkami niz lannister czy to wymaga komentarza?:D

Germanus
[Usunięty]

czekam na różyczkę w licytacji

Adam Badura
[Usunięty]

Już wysłałem! Krukowałem z innymi i jakoś sam sobie wmówiłem, że wysłałem też faktyczną licytację. Przepraszam!

Germanus
[Usunięty]

Gog napisał/a:

się denerwujesz a kolejności nie ustawiasz:D Jak ustawisz to podam wyniki dzisiejszej kumulacji

Odpowiedz do tematu