|
Polskie wydanie Runebound |
| Autor |
Wiadomość |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005
|
|
|
| Chyba wstepnie byla mowa o wrzesniu. Wstepnie - wiec jeszcze wszystko moze sie zmienic. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005
|
|
|
| Niektóre elementy takie jak np. figurki będą wykonane za granicą, dlatego nie będziemy w tej chwili podawać żadnych konkretnych terminów nauczeni doświadczeniem z Citadels. Wstępnie planujemy wydanie gry na wrzesień/październik. I to jest jedynie to co możemy w tej chwili napisać |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005
|
|
|
wrzesień juz się kończy (prawie) info żadnego nie ma to znaczy że październik |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 04 Paź, 2005
|
|
|
| Anonymous napisał/a: | wrzesień juz się kończy (prawie) info żadnego nie ma to znaczy że październik |
Nie wiem czy pazdziernik, ale teraz juz wiemy, ze nie wrzesien |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 05 Paź, 2005
|
|
|
| Jestem bardzo ciekaw, czy bedzie mozna dokupic dodatkowe kostki, tak jak w sklepiku FFG. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005
|
|
|
no cos nic nie mówia czy już wszystkie fazy produkcji zakończone czy jak |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005
|
|
|
| Bylo powiedziane, ze komponenty z USA nie dotarly. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005
|
|
|
Czy coś wiadomo na temat ewentualnej daty wydania polskiej wersji Runebounda. Bo wcześniej była informacja o końcu października, a jak na razie nie ma nawet małej wzmianki ze strony Galakty |
|
|
|
 |
atwar
Gość
|
|
|
|
| Czy są jakiekolwiek szanse na Runebound na gwiazdkę, czy mam szukać innego prezentu? |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
| Szanse są, ale o tym jak wielkie wolę się nie wypowiadać... . |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
|
|
|
| D.Waszkiewicz napisał/a: | | Szanse są, ale o tym jak wielkie wolę się nie wypowiadać... . |
Mikolaj, nawet sie nie pokazuj bez Runebounda, bo *#@$% |
|
|
|
 |
moonman [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Paź, 2005
|
|
|
| Hudson napisał/a: | | Mikolaj, nawet sie nie pokazuj bez Runebounda, bo *#@$% |
luz.
nie naciskaj na mikołaja, bo pudełka wpadną w śnieg i znów będzie trzeba suszyć i prostować instrukcje |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
|
|
|
Ja nie naciskam...tylko sugeruje, ze jak nie bedzie mial Runebounda, to niech lepiej wcale nie przychodzi |
|
|
|
 |
Muttah [Usunięty]
|
|
|
|
"Święty Mikołaju, podrap mnie po..." Erm, albo lepiej nie :p Przynieś mi M'44 terrain pack bo cienko z hajsem Ewentualnie może być dungeoneer... bo już to czekanie denerwujące jest nieco |
|
|
|
 |
tencogoniema [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Gru, 2005
|
|
|
grudzień juz w połowie Mikołaja szlag trafił bo niegdzie nie znalazł R. na gwiazdkę mam rozumieć też nie ma co liczyć. to może Dzień Dziecka bedzie w sam raz |
|
|
|
 |
|
|