Nabór do PBF #3 |
Autor |
Wiadomość |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2012
|
|
|
Darth Misiekh napisał/a: | Wychodzi na to że podzieliłem się z toba wersją starszą Jak wstanę to podeślę ci namiary na nową (tzn tej której obecnie używam) |
No już widać, że Darth coś kombinuje z mapą... karygodne... pewnie sobie beczki jakieś domalował w prowincjach... |
|
|
|
 |
Murgen [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2012
|
|
|
Lannisterowie nigdy nie grali czysto. Nawet bez dodatkowych, mają mnóstwo zaopatrzenia! |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 2012
|
|
|
Po cichu liczyłem na jakiś spektakularny tytuł naszej rozgrywki, jakieś 'Umocnienie władzy', 'Cios w plecy', czy na przykład 'Urocza sielanka'
Jednocześnie pytanie, czy GM mógłby wrzucić Nicki obok nazw rodów? |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Po cichu liczyłem na jakiś spektakularny tytuł naszej rozgrywki, jakieś 'Umocnienie władzy', 'Cios w plecy', czy na przykład 'Urocza sielanka' |
Rozważałem to. Ale tak niepotrzebnie wydłużają się tytuły i nazwy...
toszt napisał/a: | Jednocześnie pytanie, czy GM mógłby wrzucić Nicki obok nazw rodów? |
Próbowałem wczoraj, ale poddałem się. Dziś spróbuję ponownie. Ale nie wiem czy uda mi się to zrobić estetycznie (w szczególności dobrać czcionkę dobrze). |
|
|
|
 |
Murgen [Usunięty]
|
|
|
|
"Dzieje Westeros - historia prawdziwa"
Co do nicków na mapie to uważam je z zbędne. Po 2óch rundach będziemy pamiętali kto kogo gra, z resztą świetnie zrobiona jest pierwsza strona z podlinkowanymi profilami. |
|
|
|
 |
Murgen [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 23 Cze, 2012
|
|
|
Kto gra Lannisterem? |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Murgen napisał/a: | Kto gra Lannisterem? |
gamaliel, jest info w pierwszym poście. |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Murgen [Usunięty]
|
|
|
|
O wybaczcie, dawno tu nie byłem i ciężko ogarnąć |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Lip, 2012
|
|
|
Szukamy zastępcy za Stark'a. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Adam Badura napisał/a: | Szukamy zastępcy za Stark'a. |
UWAGA! Promocja!
Do objęcia szlachetny ród Starków z Winterfell! (dodam, że ciągle Winterfell jest pod ich kontrolą).
Z ogromną armią, największą jaką widziało Westeros. Ponadto wspaniałe zamki rozciągające się od Muru, aż po bezpośrednie sąsiedztwo Królewskiej Przystani. (szczegóły [URL=MAPA]http://img195.imageshack.us/img195/9039/agotv20703.jpg[/URL] )
Aaa... i zapomniałbym, ród o krok od ostatecznego zwycięstwa! Brać, kto tylko ma trochę czasu na granie.
Taka okazja już się nie powtórzy!
Możecie spytać Gamaliela, on wspomógł nas wcześniej i dostał słabowitych w tej chwili Lannisterów. Założę się, że wolałby Starków!!!! |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
|
|
|
Witam, myślę że mógłbym spróbować Starkami jeśli to nadal aktualne :]
Jakiś czas temu grywałem już przez forum więc nie powinienem mieć kłopotów. Podejrzewam że do wygranej Starkom jeszcze daleko (szczególnie obserwując te wieże zbierające się wokół Starkowych zamków).
Jakby co to powinienem być jutro online koło południa.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Mortyr napisał/a: | Witam, myślę że mógłbym spróbować Starkami jeśli to nadal aktualne :]
Jakiś czas temu grywałem już przez forum więc nie powinienem mieć kłopotów. Podejrzewam że do wygranej Starkom jeszcze daleko (szczególnie obserwując te wieże zbierające się wokół Starkowych zamków).
Jakby co to powinienem być jutro online koło południa.
Pozdrawiam. |
OK, to zrób ruch Stark'a. |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2012
|
|
|
No dobra, zaraz poślę licytacje lenników na PW (bo rozumiem, że na tym stanęło?). Trochę mi zajęło ogarnięcie sytuacji i coś cienko to widze pomimo "posiadania" 6 zamków... |
|
|
|
 |
|