PBF68-Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Torn [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2014
|
|
|
Piechur na Riverrun. Dowodca na PW |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
broni Bronn |
|
|
|
 |
Torn [Usunięty]
|
|
|
|
Theon Greyjoy [2] [miecz] |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
w sumie to Stark mógł Cię jeszcze zaatakować pierwszy... poczekam ze swoim ruchem na niego
edit: Rewolta był na forum ale nic nie napisał... |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 30 Wrz, 2014
|
|
|
No to tą bitwę anulujemy, jeśli ruch Starka będzie atakiem na Greya albo wiele dla niego zmieni. |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Paź, 2014
|
|
|
ja juz znikam - grę dokończy Jazmatos jak wróci |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
miałem problemy z netem niestety...
i tak się nie przebije więc bo czarnemu została tylko 4 chyba że się myle jeśli się nie myle to piechur na góry księżycowe reszta zostaje |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
Nie mylisz się. Mi i jemu zostały tylko 4.
W takim razie jednak jeszcze nie oddaję głosu Jazmatosowi, bo gra zdąży się skończyć przed jego powrotem.
2 statki z Golden Sound atakują Ironman's Bay - jest 7 do 6 dla mnie, bo Tywin ma siłę 5.
Następnie nie czekając na innych, bo nikt w mojej okolicy nie ma już marszy, atakuję dwoma rycerzami Pyke, zostawiam żeton władzy, i zdobywam je rzucając Jaime Lannister [3] [miecz][miecz] - Greyjoy nie wygra żadną kartą.
Informacja o zrealizowanych celach na pw u GMa, bo to jeszcze nie koniec tury. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
jak wykonujesz cel to gg, bo grey raczej celu za 2 nie zrobi;) |
|
|
|
 |
Torn [Usunięty]
|
|
|
|
Ja nie mam żadnego celu. Kończmy tą gre. Gratuluje Lannisterowi |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
No to powiem oficjalnie - cel z największą liczbą statków w porcie. Gratulacje należą się Jazmatosowi bo moje dokończenie gry było tylko formalnoscia
do usłyszenia! |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Paź, 2014
|
|
|
No to kończymy. Myślę, że nie ma sensu kończyć kolejki marszy skoro znamy zwycięzcę.
Ja ze swojej strony przepraszam za tą rażącą liczbę błędów w tej grze, szczególnie w ostatnim czasie. Rzadziej wchodziłem na forum i czasami gubiłem się w waszych intrygach Na razie raczej zrezygnuję z prowadzenia.
Mile widziane byłyby uwagi na temat zakończonej gry, szczególnie co zmienić. |
|
|
|
 |
Torn [Usunięty]
|
|
|
|
Ja na pewno bym zmienił posiadanie 8 piechurów. To jest wrecz niemozliwe, przy tak małej ilosci moblilki. |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
moje opinie sardo już zna. Z perspektywy sytuacji na dole coś trzeba zrobic na lini tyrell-martell-bara bo sojusz zielonego z zoltym jest jedynym logicznym dla tej 2 wyborem.
Lannister wciaz op tak jak mowie od 1 gry
Ale słyszałem że chcesz mocno zremodelowac projekt wiec nie ma sensu jakos bardzo sie przykladac do komentarza (chyba ze jest inaczej)
Graty dla zwyciezcy i dizeki za prowadzenie |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Paź, 2014
|
|
|
Co do tej tury miałem nadzieję zrealizować cel walki z 3 różnymi rodami i rodowy, więc skończyłbym na 5. Co nie jest chyba takim złym wynikiem
Dzięki Mieciu za umożliwienia spróbowania rozgrywki na własnym pomyśle. Mi się grało przyjemnie. Czułem, że muszę się naprawdę postarać, żeby zrealizować cele. Ostatecznie chciałbym, żeby każdy z rodów miał właśnie taki poziom trudności. Niestety od sporego czasu nie mam weny, żeby nad tym popracować, mam nadzieję, że to się zmieni wkrótce. |
|
|
|
 |
|