¤ Gra o Tron PBF #20 - There is a fish - Nabór |
Autor |
Wiadomość |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013
|
|
|
Wysyłajcie rozkazy. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Co do mapy - nie posiadam zdolności Mortyra i nie potrafię tego ładnie zrobić, raczej nie będę w stanie przenieś obrazów .bmp do .xcf
Po usilnych próbach poddałem się, jak się ghra spodoba to może ktoś na przyszłość pokombinuje przy mapce |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Jako że Adam nie odpisuje Sardo jestes w grze mam juz rozkazy od Baratheona, Tullego i Tyrella ^^ za jakas 1-2 godzinki zrobie temat ^^ Dowódcy marsze itd będzie w pierwszym poscie Jako że Shutt bywa tu równie często mapka będzie w drugim poście zgoda?:D |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Yep w drugim i ostatnim (moim poście).
Postaram się aktualizować jak najczęściej jednak jak nie będzie wielkich zmian na mapie to będę dodawał mapki ciut wolniej. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
ale w kolejnosci ruchów bede podawał jakies rozbicia itd których nie ma na mapie:) |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Badoom, mapki będę robił ja to zapamiętam, że żeton jest gdzie indziej |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Ok, jakoś to zamażę.
Będzie bazgroł na pół mapy. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Mar, 2013
|
|
|
Gog, przepraszam, że nie odpisałem ale... zapomniałem. Chciałem, ale jakoś mi to uciekło.
Dziękuję za pamieć i czekanie na mnie i przepraszam za kłopot. Mam nadzieję, że i przy następnych grach będziesz o mnie pamiętał! Z góry dziękuję! |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 29 Mar, 2013
|
|
|
To co, wymieniamy badooma na Adama? |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
w sumie Sardo do swojej gry 10000 powiadomien wyslal i on daje mu czas do 12 wiec zrobimy tak samo:D |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
jako ze badoomboom to daleki kuzyn Mortyra szukamy zastępstwa dla Baratheona w dobrej kondycji |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | jako ze badoomboom to daleki kuzyn Mortyra szukamy zastępstwa dla Baratheona w dobrej kondycji | Ja tu czuję też piętno Ribbixa... |
|
|
|
 |
Medyk [Usunięty]
|
|
|
|
Jak nikt inny nie chce to mogę go przejąć-szkoda tak zaawansowanej gry rozbijać. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
To wskakuj i wykonuj/ściągaj najazd |
|