X-Wing na Śląsku |
Autor |
Wiadomość |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014
|
|
|
Powstańców Śląskich 6
44-200 Rybnik
Najlepiej wpadnij na 13 , bo z 12 może być ciężko przynajmniej dla mnie by się wyrobić
A tak to w tygodniu Poniedziałek i Piątek tak koło godziny 13~~, (przynajmniej do końca Wakacji)
Tak to w większości poczatkujący
- Kupię karte Astromecha R7-T1 ( niejaki Whistler) jakby ktoś był w posiadaniu conajmniej 2 E-wingów i chciałby się pozbyć Unikatowego Astromecha to z wielką chęcia przygarnę |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014
|
|
|
Dzięki, do zobaczenia jutro. |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 13 Sie, 2014
|
|
|
Znajdzie się ktoś chętny na rozgrywkę jutro w Rybnickim Goblinie w godzinach 10-11? Format: 100 - 150 - 200 punktów. |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2014
|
|
|
Szukam kogoś chętnego do grania w czwartek i/albo w piątek. Godziny mogą być dowolne.
Mogę wystawić się do 200 punktów, Imperium Galaktyczne.
Miejsce: Katowice, Gliwice, Zabrze, Rybnik, wszystko jedno, byle by na Śląsku. |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
|
|
|
piątek 11-12 w katowickim bardzie, pasuje? |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
|
|
|
Bardzo chętnie, do zobaczenia. |
|
|
|
 |
Bizon [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Sie, 2014
|
|
|
Czy ktoś gra w okolicach Częstochowy lub w niej samej? |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Bizon [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Sie, 2014
|
|
|
Pytałem o okolice bo moze ktoś jest. Ja jestem z Północy ale pracuje na Zawodziu więc na Nadrzeczną mam blisko po pracy |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 26 Paź, 2014
|
|
|
Ktoś z okolic Bytomia się znajdzie, kto niekoniecznie musi grać w bardzie ?? Nie na każdą grę chce mi się jeździć do barda |
|
|
|
 |
Suriel [Usunięty]
|
|
|
|
Ja |
|
|
|
 |
Xanatos47 [Usunięty]
|
|
|
|
Suriel napisał/a: | Ja | No, że ty to wiem Tylko musimy się zgadać na turniej nie chciałeś jechać Można jakoś zagrać u ciebie ?? Czy raczej preferujesz inne miejsce ?? Masz jakąś miejscówkę do grania ?? |
|
|
|
 |
Suriel [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 27 Paź, 2014
|
|
|
Na nastepny tez nie pojade bo corka ma urodziny.
Co do miejscowki, to nie mam. Nic nie znalazlem jeszcze takiego w Bytomiu. Zwykle gram z kumplem w domu |
|
|
|
 |
FPS_Carnage [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 25 Sty, 2015
|
|
|
Chętnie bym pograł
Jestem dostępny w okolicach Tychy/Katowice/Sosnowiec
Gram stosunkowo od niedawna ale skład na 100 pkt posiadam. |
|
|
|
 |
condai [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2015
|
|
|
Hej, czy ktoś z Zabrza (niedawno przeprowadziłem się na Rokitnicę) chciałby wprowadzić mnie w X-winga? Niedawno dostałem podstawkę i dwa statki- Tie Fighter i X-wing, mi przesuwanie stateczków sprawia masę frajdy ale mojej lubej już nie:( w związku z czym z chęcią pograłbym z kimś bardziej doświadczonym i poznał lokalne środowisko:) |
|
|
|
 |
|