Kolejny dodatek - jesień 2012 |
Autor |
Wiadomość |
Chrostek84 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Sie, 2012
|
|
|
Na ten temat wydawnictwo już się wypowiedziało. Będzie Insmouth, jeśli miałby to być inny dodatek to ukazałby się on dużo później, a chyba lepiej żeby te dodatki ukazywały się w regularnych odstępach czasu nawet kosztem zaburzonej chronologii.
Wszak jest sporo części do nadgonienia w stosunku do oryginału. Natomiast podejrzewam, że zmiana kolejności wynika z kolejności dodruków robionych przez FFG. |
|
|
|
 |
cfsz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2012
|
|
|
Może być i Innsmouth, byle faktycznie się pojawił. Im szybciej tym lepiej, trzeba nadgonić braki do oryginalnej wersji
Osobiście wolałbym Kingsport, gdyż podążanie za chronologią w Horrorze w Arkham ma swoje uzasadnienie - to wlasnie w Innsmouth znajduja sie karty Personal Stories dla kazdego z badaczy, rowniez tych z dodatku Kingsport Horrror. Ciekawe jak to bedzie rozwiazane. |
|
|
|
 |
Drow [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012
|
|
|
cfsz napisał/a: | Może być i Innsmouth, byle faktycznie się pojawił. Im szybciej tym lepiej, trzeba nadgonić braki do oryginalnej wersji
Osobiście wolałbym Kingsport, gdyż podążanie za chronologią w Horrorze w Arkham ma swoje uzasadnienie - to wlasnie w Innsmouth znajduja sie karty Personal Stories dla kazdego z badaczy, rowniez tych z dodatku Kingsport Horrror. Ciekawe jak to bedzie rozwiazane. |
A jak to ma byc niby rozwiazane?
Dostaniesz po prostu wszystko co ma Innsmouth, a czesc kart bedzie lezec i sie nudzic. NIkt nie bedzie za darmo dodrukowywal 1/4 innego dodatku, tylko dlatego, ze u nas nie ma chronologii wydawania |
|
|
|
 |
cfsz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012
|
|
|
Nie spodziewam się, że ktoś dodrukuje mi karty Badaczy Gdyby nie fakt, że kupię każdy dodatek to bym się nie ucieszył na wieść, że część gry, która nawiasem mówiąc nie kosztuje mało, ma leżeć i się nudzić.
Tak czy owak - grunt że będzie dodatek. |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
|
|
|
 |
beszcza [Usunięty]
|
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Paź, 2012
|
|
|
ktoś ma wtyki w wydawnictwie? jakaś data premiery? a tak swoją drogą ktoś wie czy wyszedł już polski "chtulchu by gaslight" ? |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Paź, 2012
|
|
|
Z nie mozności doczekania kontaktowalem się z Galaktą poprzez kontkat ze strony, powiedzieli że najwcześniej w połowie Grudnia.
Czekamy, czekamy |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2012
|
|
|
no wydanie gry przed świętami mogłoby być ekonomicznym tryumfem Galakty |
|
|
|
 |
cfsz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2012
|
|
|
...i koszmarem poczty polskiej. |
|
|
|
 |
szutek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2012
|
|
|
Na stronie FFG data pojawienia się reprintu Innsmouth to 1 kwartał 2013. Coś czuję że nie uda się przed świętami. |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 05 Gru, 2012
|
|
|
Ano się pewnie nie uda. Galakta zapowiedzial juz na swej stronie co sie mozna spodziewać na święta i niestety nie ma pośród tych wymienionych Innsmount |
|
|
|
 |
Brylant [Usunięty]
|
|
|
|
I dobrze! Ja dopiero podstawkę mam, a gdzie tutaj fundusze znaleźć jeszcze na kolejne dodatki |
|
|
|
 |
zvish [Usunięty]
|
|
|
|
kurde Brylant nie denerwuj ludzi! |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 06 Gru, 2012
|
|
|
Się pisze tak : kupię pięć , wciągnąłem też pół klasy w Arkham a także starszego brata który wciągnął kolegów ze studiów którzy wciąnęli swoich młodszych braci, wszyscy gramy w Arkham słabo znamy angielski a w naszym lokalnym sklepie z grami kolejki po polskie dodatki do gry są jak stąd do Ryleh, dziękuję to mówiłem ja detektyw Joe Diamond. |
|
|
|
 |
|