galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego tytułu brak w sklepie?
Autor Wiadomość
D.W.
Galakta

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

Teorie jak to teorie...

Za 3 tygodnie powinny być figurki czyli już można powiedzieć, że dopływają.
Do końca miesiąca gra powinna się ponownie pojawić.

MarioSan
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007   

To zaprawdę miło :D
Interesują mnie w pierwszej kolejności gry "rozwojowe" czyli te których świat ciągle się powiększa, czyli wydawane są do nich dodatki. Obserwując działania Galakty mniemam iż będzie ona stopniowo wydawała wszystko z tego jakże ciekawego uniwersum. Czy tak??

MarioSan
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Paź, 2007   

Co słychać?? Dopłyneli byli te figurki, czy też nie?? :D

Jagmin
[Usunięty]

One płyną ale okrężną drogą. :)

Polecam przekopać EMPIKi, Ja znalazłem jeden egzemplarz w Kaliszu oraz jeden w Wa-wie w Juniorze. Nie wykluczam, że stolica jak i większe mieściny w tym kraju nadal mają tą niezwykle cenną grę.

Ajgor
[Usunięty]

:D No jest w Empiku - Wrocław - Bielany! Ostatnio widziałem nawet kilka! Może znaleźli w magazynie!

MarioSan
[Usunięty]

Mieszkam pod Poznaniem, zatem czy mogą mi to jakoś ściągnąć do poznańskiego Empiku??

Ajgor
[Usunięty]

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   

To dzwoń do nich, a co się będziesz! :D
Jak bardzo Ci zależy, to mogę sprawdzić czy nadal tam stoją i kupić Ci jednego, zrobisz przelew i pojedzie pod Poznań. Ale może się troszkę wysilisz i poprosisz w najbliższym Ci Empiku, czasem chętnie coś sprowadzają.

MarioSan
[Usunięty]

Wysłany: Sob 06 Paź, 2007   

Problem w tym że nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na wizyty w poznańskim empiku, poza tym kiedyś prosiłem ich o coś podobnego i był to dla nich straszny rebus. Poszło PW do ciebie.

MarioSan
[Usunięty]

Wysłany: Sro 10 Paź, 2007   

Przepraszam że tak pod swoim piszę, ale muszę. :D
Chciałbym udzielić pisemnej pochwały szacownemu użytkownikowi tegoż forum - zacnemu Ajgorowi - który całkowicie bezinteresownie nabył dla mnie, w jakże odległym Wrocławskim Empiku, Runebounda i przesłał go bez szwanku do mojej siedziby w podpoznańskim Luboniu :!: :!: :!:

:!: :!: :!: Chwała niech będzie Ajgorowi - sprawcy mego planszówkowego szczęścia :!: :!: :!:

Ajgor
[Usunięty]

Wysłany: Pią 12 Paź, 2007   

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa, pomoc w tej sprawie była dla mnie przyjemnością! :D Kupiłem dla "MarioSan" ostatnią sztukę o której istnieniu wiedziałem. Czasem w Empiku pojawiają się, nie wiem skąd kolejne egzemplarze, więc dla każdego kto wyśle mi e-mail z zapytaniem o Wrocławskie sklepy z grami, jestem w stanie udzielić odpowiedzi. Na obecną chwilę nic mi nie wiadomo o dostępności gry we Wrocławskich sklepach, ale w poniedziałek kontrolnie odświeżę wiadomości i w przypadku stwierdzenia gry na półce czy gdziekolwiek, wyślę informację do pierwszej osoby która przesłała do mnie zapytanie! (a okazało się że tych przemiłych e-maili troszkę dostałem)

Nie popadajcie w panikę, Galakta to porządna firma i myślę że niebawem zapewni wam dostęp do świeżutkich egzemplarzy tej wspaniałej gry! :D

moonman
[Usunięty]

Wysłany: Sob 13 Paź, 2007   

dzisiaj w slupskim empiku widzialem Runebounda i Konfrontacje...
czyzby 'niewiadomoskad', czy to juz moze dodruk jest na polkach?

Ra666
[Usunięty]

Wysłany: Wto 16 Paź, 2007   

D.W. napisał/a:
Teorie jak to teorie...

Za 3 tygodnie powinny być figurki czyli już można powiedzieć, że dopływają.
Do końca miesiąca gra powinna się ponownie pojawić.

Mamy srodek kolejnego miesiaca, wiadomo juz cos blizej o dodruku podstawki?

Prosze nie proponowac mi szukania bo wole kupic swieze pudlo :wink:

MarioSan
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Paź, 2007   

Runebound PL znów w sklepach, widziałem na Allegro i w Reblu, ciekawe czy to już ten osławiony dodruk, czy też jakieś zaskórniaki??

Odpowiedz do tematu