PBF #72 - Pole Gry |
Autor |
Wiadomość |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 14 Sie, 2014
|
|
|
Bitwa rozpisana powyżej, kolej Arryna
@ Na poprzedniej stronie, akurat przeskoczyło wraz z tym postem ;p |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
z cersei bym przegrał a chciałem wygrac, nie ma znaczenia czy to strace teraz czy nie mam nadzieje, ze czarny mnie rozumie |
|
|
|
 |
lion_victor [Usunięty]
|
|
|
|
Nothing but Ghosts?
No way...
ED: Rozbite jednostki nie mogą się poruszać, nawet, jeśli na obszarze, na który się wycofały, znajduje się rozkaz Marszu. No to jednak po wronach ;/ |
|
|
|
 |
|
|
|
|
lion_victor napisał/a: |
ED: Rozbite jednostki nie mogą się poruszać, nawet, jeśli na obszarze, na który się wycofały, znajduje się rozkaz Marszu. No to jednak po wronach ;/ |
Rozbitego rycerza nie ruszysz ale wieże owszem. |
|
|
|
 |
lion_victor [Usunięty]
|
|
|
|
To akurat jasne, ale wtedy wygonię go z KL na Reach, a to sprawi, że jeśli faktycznie ma mieć Harrenhall i żadnej jednostki wokół, to wygrywa ;/ |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
White Harbor (marsz +0) -> machina oblężnicza na The Eyrie, zostawiam żeton władzy |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
piechur na lannisport wykonam nothing but ghost dziękuje za grE:) z kl cofne na reach;d |
|
|
|
 |
lion_victor [Usunięty]
|
|
|
|
Jak wyżej, ale w sumie to lepiej, bo wyjezdzam na caly weekend. Potwierdza sie jedynie, że Lanni jest w UdW za mocny, a Bara dostanie w pyte chocby nie wiadomo co robil ;/ |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
No to kończymy.
Po drugiej turze myślałem, że może powalczę, ale przez brak obron na morzu i Starcie Królów miałem przegwizdane. Jeszcze 2 rundy i mógłbym zniknąć z mapy.
Stark w tej wersji jest porównywalny z Arrynem lub niewiele gorszy.Wkurzają głównie ciągłe ataki Arryna na odsłonięte zamki i dość trudny rodowy.
Dzięki za szybkie prowadzenie dla Czarnego i gratuluję zwycięstwa Gogowi. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Dziękuję za grę. Bardzo szybka rozgrywka. Aktywny prowadzący do połowa sukcesu
Silny ród, dobry gracz i sprzyjające cele - nie byliśmy w stanie nic zrobić...
W Uczcie to wszyscy powinni się rzucić pierw na Lannistera. a dopiero potem myśleć o sobie |
|
|
|
 |
|