|
PBF #81- nabór |
| Autor |
Wiadomość |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 27 Lis, 2014
|
|
|
Może ktoś się wymieni, ja na Martella nie bo gram nim w 75, a przed chwilą też skończyłem nim także ja pasuję Starkiem chętnie zagram |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Skoro tak się sprawy mają to mogę się z Tobą wymienić Tyrellem, głupio tak do znudzenia grać jednym rodem
Tym samym anuluje pytanie skierowane do Merkana o Greya, potwierdź tylko czy zamienimy się Tyrell-Martell i zacznę knuć |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
|
|
|
| Czarny Jaszczur napisał/a: | A co do rodów to chętnie zamienię Tyrella za Greyjoya, jeśli Merkan zechce |
Kusząca propozycja. Jakoś nie czuję Greyjoya, a Tyrella jako tako kojarzę.
Więc akceptuję Twoją ofertę zamiany. |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Hehe wtopa To się zdecydujcie jak się zamieniacie Bo nie wiem, kto Gra Greyjkiem |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zamieszałem, przepraszam. Ale już się biorę za sprostowanie. Priorytet, ze względu na powtarzający się ród do gry, ma Lukiluk, poczekamy najpierw na Jego decyzję czy zechce się zamienić Martellem na Tyrella. Najpierw pomoc innym, potem własne zachcianki.
Jeśli przyjmie propozycję to możecie się zamienić między sobą przy obustronnej decyzji a ja przejmę 100% Martella. Jeśli nie przyjmie propozycji to biorę Greya |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
to decyzja należy do Czarnego Jaszczura. Jeśli o mnie chodzi to mogę grać zarówno Tyrellem, jak i Greyjoyem (a wtedy Merkan Tyrell, Czarny Jaszczur Martell). Jeśli nie to trudno, wyspecjalizuję się w kolorze pomarańczowym |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Pisaliśmy równocześnie W takim razie czy taki układ:
ja - greyjoy
Czarny Jaszczur - Martell
Merkan - Tyrell
pasuje wszystkim zainteresowanym? |
| Ostatnio zmieniony przez lukiluk Czw 27 Lis, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
|
No to ja biorę Martella i już go nie oddam. Pozdrowienia ze Słonecznej Włóczni
Edit: Mi jak najbardziej odpowiada. |
| Ostatnio zmieniony przez Czarny Jaszczur Czw 27 Lis, 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
| Ok, proszę tylko Merkana o potwierdzenie że zamienia się ze mną Greyjoyem na Tyrella. |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
|
|
|
| Potwierdzono. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Wszystko wydaje się być przyklepane, pójdę o krok dalej i wyślę swoje szablonowe rozkazy na Turę I jak Książę Martell |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
|
|
|
| Także wysłałem już swoje rozkazy jako Tyrell. |
|
|
|
 |
levi [Usunięty]
|
|
|
|
jutro ogarnę całą grę, rozkazy mam od
1. starka
2. Bara
3. Tyrella
4. Martella
5. Lannistera
brakuje tylko od Żelaznych ludzi |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Właśnie wysłałem.
Podziękowania za podmiankę rodu.
Mapka którą wrzucił Czarny Jaszczur jest krążącą po forum mapą na której z niewiadomych przyczyn na Storm's End położony jest garnizon z 4 |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
A ciekawiej by było jakby tam był garnizon |
|