galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PBF #80 - Nabór
Autor Wiadomość
Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Wysłany: Nie 16 Lis, 2014   

Nie spodziewałem się że będzie aż tylu chętnych, ciężko będzie mi wybierać spośród Was osoby do gry. Jeśli chodzi o mnie, to wziąłbym Was wszystkich ale liczba miejsc jest ograniczona do sześciu a otworzenie dwóch gier naraz odpada ze względu na dalsze trwanie #73, będę musiał nad tym dłużej przysiąść. Obiecuje że stworzę Wam dzisiaj temat z grą i wybiorę skład, najpóźniej do wieczora ;)

merkan
[Usunięty]

Jeśli niewybrani wyrażą taką chęć, to mogę poprowadzić bliźniaczą grę (oczywiście, tylko w przypadku jeśli zostanę wybrany :D ).
Ale rozpocznie się nieco później - nie chcę prowadzić dwóch gier na raz, więc #78 się musi skończyć.

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Ciężki wybór, zdecydowałem się na dwóch nowych (Merkan oraz Macziupeksiu), dwóch prowadzących, w grach których uczestniczę (Germanus za #75, Sardo za #66 i pomoc w zdobyciu upragnionej wersji mapy) oraz dwóch aktywnych graczy (ten koszyczek był najbardziej liczny, Richtusa wziąłem z racji tylko jednej gry, z pozostałych losowałem)

Oto jak wygląda ta lista wraz z rodami:
    Baratheon - Macziupeksiu [Losy Bitwy]
    Bolton - Sardo [Losy Bitwy]
    Greyjoy - Germanus [?]
    Lannister - Richtus [?]
    Martell - Merkan [Losy Bitwy]
    Tyrell - Leśnik [Losy Bitwy]

Zagramy z Losami Bitew, tak zdecydowała większość graczy, nie zezwalam na wymianę rodów, mieliście już okazje wpisać kim chcielibyście zagrać. Temat z grą pojawi się do godziny na forum, podepnę wtedy link i zacznę oczekiwać Waszych rozkazów. Nie będę naciskał z czasem, na spokojnie ułóżcie strategię, powymieniajcie kruku, wybierzcie cele.. ;)

Dwie uwagi na przyszłość. Graczy, którzy nie zdołali się dostać do gry, najmocniej przepraszam, nie jestem w stanie przygarnąć wszystkich ALE zapamiętam kogo nie wziąłem, będę to miał na uwadze przy okazji przyszłych gier. Dodatkowo jeśli proszę o wskazanie trzech rodów to mają być podane dokładnie trzy. Chciałem wybadać Wasze preferencje w tym dodatku (przyznać punkty rodom zależnie od tego jak często ktoś go wskazał) ale jest to niemożliwe, nie wszyscy się do tego zastosowali. Przy okazji następnego naboru błędne formularze zgłoszeniowe będę całkowicie ignorował :razz:

Chętnych graczy jest wielu, polecam otworzenie własnych gier, szczególnie graczom którzy jeszcze tego nie próbowali :)

W razie pytań wysyłajcie mi PW lub piszcie w tym temacie z naborem, tyczy się to szczególnie gracza Macziupeksiu który jest nowy i nie zorientowany. We wszystkim pomożemy.

Pamiętajcie aby odpowiednio tytułować swoje wiadomości do mnie:
    PBF #80 [ród]: rozkazy/dowódca/pytanie
    - w treści wiadomości wpisujecie pozostałe infromacje

@ Temat z grą stworzony, miłej zabawy :cool:

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Lis, 2014   

Mapa wraz z rozpiską znajduje się w pierwszym poście tematu z grą, możecie rozpocząć Turę I od akcji Kruka Posłańca oraz najazdów. Przy okazji walk pamiętajcie o ryzyku związanym z Kartami Losów Bitew. Proszę pytać jeśli ktoś ma pytania odnośnie ich działania ;)

Odpowiedz do tematu