|
PBF 60 - Prawie jak Nabór |
| Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2014
|
|
|
| Georgie napisał/a: | a są dostępne zamiany? , bo ja bym targa chetnie zamienił |
wątpi...
sorry memory, but you will die |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
| no dobra potwierdzam gotowość chociaz jesli ktoś chce targa i gm zgodzi sie na zamiany to chetnie sie jeszcze wymienie, z wysłaniem rozkazów poczekam na pole gry |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Dredzilla chciał się wymienić za Tyrella Georgie, więc zezwalam na tą zmianę. To że losowałem rody a nie pozwoliłem an popularne ostatnio wybieranie preferowanych wiązało się tylko z chęcią jak najszybszego wystartowania (A nóż widelec skończymy grać w miesiąc).
Pole gry zaraz będzie. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
no to jeśli dredzilla jest chętny, to zamienię targa na tyrella z miłą chęcią
Edit: jeszcze chciałem zapytać, czy te drużyny 4v4 sa na stałe ? tzn gramy do łącznej liczby zamków z 4 rodów ? można atakować sie nawzajem ? można spalać karty na sobie ? obowiązkowe wsparcia ? sorry ale dawno nie zaglądałem na PBFy i nie wiem jak to z tymi drużynami wykombinowaliście |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
| potwierdzam, niedługo powinienem wysyłać rozkazy. |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Georgie jakie drużyny? Ja tylko tak rozdzieliłem to na 2 w połowie (tak jak na mapce), żeby było czytelniej. Każdy gra na swoje konto, wygrywa ten kto ma 7 zamków.
PS Kamo nie musisz się spieszyć, wciąż czekam na 3 innych graczy oprócz Ciebie. |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
| To luz, w takim razie na spokojnie jutro koło 16-17 powinny być. |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2014
|
|
|
Mamy już wszystko? |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Czekam na rozkazy od Tyrella i Targaryena. Opóźnienie jest związane z zamianą rodów na linii Dredzilla - Georgie.
Wysłałem już info do Dredzilli o tym, ze Georgie chce się zamienić (po jego poście mógł pomyśleć, że go po prostu zastąpię Richtusem), odebrał, ale nie odpowiedział.
Georgie jak podejrzewam nie wysłał wcześniej bo czekał na potwierdzenie od Dredzilli zamiany (moim zdaniem zbędnej ).
Ale luz, nie minęło jeszcze 24h od utworzenia pola gry. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Ja chcę Dredzia! Lubię go mieć w okolicy |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Dredzilla, jeśli go dobrze zrozumiałem, zrezygnował. Georgie bierze Tyrella, napisałem do Richtusa czy bierze Targaryena.
Koniec na dziś. Liczę że jutro z rana wstawię mapkę z rozkazami. |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
|
|
|
| Jeśli o mnie chodzi to chętnie zagram. Rozkazy wysyłam za moment. Nie widzę tu co prawda nigdzie rezygnacji Dredzilli ale skoro prowadzący mnie ściąga to rozumiem, że do niej doszło. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 07 Cze, 2014
|
|
|
dredzilla mi pisał, ze nie chce grac wogole w tym pbfie, wiec wysłałem juz rozkazy na tyrela, chciałem jeszcze zapytac:
ser Brynden Tully [3] – Natychmiast usuń dowolny żeton Wsparcia znajdujący się na obszarze lądowym.
dowolny znaczy też gracza który nie brał udziału w bitwie ? nawet nie wspierał ?
to tak zeby nie było nie porozumien, reszta kart wydaje mi sie jasna |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 07 Cze, 2014
|
|
|
Również nie biorących udziału w bitwie. Ale tylko z obszarów lądowych.
Rozkazy są, mapkę wstawię przed 12. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2014
|
|
|
tak wiec jesli szukamy zastepstwa to pewnie tutaj, starka nie ma juz 3 czy 4 dzien wiec mysle ze jesli do 24 dzisiaj sie nie pojawi to nalezalo by go zmienic .
oczywiscie ptorzebny do tego czarny albo bierzemy pierwszego kto sie nie zalapal przy naborze albo kogos kto sie zgłosi tutaj |
|
|
|
 |
|
|