galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mistrzostwa Polski - pytania
Autor Wiadomość
Krionah
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005   

Dołączam się do tych pytań.
Ostatnio zmieniony przez Krionah Pią 16 Wrz, 2005, w całości zmieniany 1 raz  

D.W.
Galakta

Koniec rejestracji nastąpi w czwartek. W zależności od ilości zgłoszeń, może ktoś będzie mógł dołączyć później lub na miejscu. Jeśli np.dodanie1-2 osób spowoduje, że wszystkie stoliki będą miały po 4graczy. Ale to jest sytuacja awaryjna i w takim przypadku będzie się liczyła kolejność zgłoszeń. Tylko rejestracja internetowa jest tą właściwą i zapewnia możliwość gry.

Jeśli chodzi o ilość graczy to w tej chwili chyba przekroczyliśmy 10. Myślę, że ostatecznie zamknie się w okolicach 20. Oczywiście im więcej to lepiej ale nawet jak przyjadą tylko 4 osoby to i tak turniej się odbędzie :) Im mniej to lepiej dla Was bo będziecie mieli większe szanse.

Potwierdzenie rejestracji będę wysyłał jutro. Proszę o cierpliwość.

Co do samych mistrzostw to mamy salę od godziny 8:00 w sobotę. Od 9:00 zrobimy rejestrację przybyłych graczy. Od 10:00 będziecie rozsadzani do poszczególnych stolików i potem zaczną się gry.
Będzie możliwość zostania na tej sali przez całą noc z soboty na niedzielę dzięki uprzejmości YMCA. Dlatego noclegu na dobrą sprawnie trzeba szukać. Będzie można pograć całą noc. Być może trzeba będzie zebrać po parę złotych od każdej osoby, która zostanie dla nocnych opiekunów budynku. Ale to drobiazg. Myślę, że oprócz samej rywalizacji w czasie trwania Mistrzostw takie nocne granie będzie miało swoje dodatkowe plusy.

Hudson
[Usunięty]

E tam szanse, im wiecej gry, tym lepiej. I tak wygra najlepszy :D
Bardzo sie ciesze, ze turniej sie odbedzie, juz nie moge sie doczekac.

Krionah
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Wrz, 2005   

A czy uczestnicy dostaną jakieś koszulki z logo Osadników, albo czy chociaż da się takową koszulkę kupić? No bo jak mam promować pełną gębą gry planszowe, to łaziłbym z napisem Osadnicy z Catanu na klacie i Galakta na plecach po całym mieście :) .

Hudson
[Usunięty]

Nie ma nic za darmo! Ale niezly pomysl jako gadżet do wygrania w Klubie Gracza.

Hudson
[Usunięty]

Rejestracja zaczyna sie o 9:00. Czy to oznacza, ze trzeba sie stawic na 9, czy wystarczy np.9:50? Pytanie wazne z perspektywy osoby, ktora chce jako tako sie wyspac;)

Krionah
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005   

A ja mam takie pytanie: kiedy otrzymam potwierdzenie rejestracji? Przelałem pieniądze na wskazane konto w piątek a potwierdzenia nadal nie mam. Szczerze zaczynam się denerwować. Czy ktoś z innych osób otrzymał potwierdzenie?

Hudson
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005   

Tak. DW napisal, ze przesle wieczorem i przeslal. Tyle ze ja wplacilem nieco wczesniej. Zdaje sie, ze to natlok obowiazkow...ale pytaj, bo szkoda byloby stracic taka impreze.

Nataniel
[Usunięty]

Wysłany: Sro 21 Wrz, 2005   

Czy ktos jeszcze przyjezdza pociagiem z Warszawy, ktory w Krakowie jest o 08.53 ?

xshadow
[Usunięty]

No a czy w YMCA mozna tez kimac z piatku na sobote?
Ja bede w Krakowie juz we czwartek. Nocleg co prawda mam ale chcialbym juz piatek przeznaczyć na doskonalenie swoich umiejętności

Hudson
[Usunięty]

Nataniel napisał/a:
Czy ktos jeszcze przyjezdza pociagiem z Warszawy, ktory w Krakowie jest o 08.53 ?

Ja na 95%

Nataniel
[Usunięty]

To zgadamy sie w pociagu, wezme cos w co sie da grac w przedziale albo w restauracyjnym :)

Milanese
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005   procedura rejestracji...

mam takie pytanko - na stronie osadnicy.pl zarejestrowalem sie na turniej, pieniazki przelalem, nie wiem tylko czy doszly, mam w razie czego dowod przelewu w .pdfie, i drugi czy trzeci dzien nie dostaje potwierdzenia rejestracji...
chcialem wiec spytac - czy taka jest procedura, ze sie potwierdzenia nie otrzymuje? jesli cza oczymac, a ja nie oczymalem, to mam nie isc na turniej ;(?

D.W.
Galakta

Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005   

O ile wiem wysłano juz potwierdzenie.

Krionah
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005   

Zapytam teraz ja. Jeśli nie otrzymales potwierdzenia z siakiegos powodu a okażesz dowód wpłaty yo moge grać (to pytanie tak na uspokojenie, bo jak mi nie pozwolicie grac to zrobie demolke :D :twisted: )

Odpowiedz do tematu