galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
FAQ 1.2 PL - temat konsultacyjny
Autor Wiadomość
Michal
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Sty, 2011   

Zgodnie z obietnicą - FAQ 1.2 miał być przed 9.01 i jest:

http://galakta.pl/pliki/I...q_1_2_b_POL.pdf

Jeżeli macie jakieś uwagi co do jego treści bądź uważacie, że należy coś do niego dodać piszcie tutaj albo do mnie na adres michal@galakta.pl

DaRKeR
[Usunięty]

Oby tak dalej ! :)

Mordeczka
[Usunięty]

O kurcze, Galakta dotrzymała słowa to i się D.W. pojawił w dziale WH:I :twisted:

Jedna sugestia z mojej strony dotyczy czcionki, wzmocnijcie ja trochę, bo jest trochę słabo czytelna. Jeśli już stosujecie szeryfową czcionkę tak jak FFG, to zachowujcie te same właściwości czcionki jak oni. Przynajmniej ja zauważam różnicę i trochę mi to przeszkadza w czytaniu :???:

Ravandil
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2011   

Na forum deckboxa znalazłem taki mega kompleksowy Faczek i tak sobie pomyślałem, że skoro Galakta FAQi oficjalne już wypuszcza, prawdopodobnie nie będzie potrzeby na kontynuację naszego dzieła, ale taki FAQ by się przydał w PL. Co myślicie? Sensownie jest w nim wszystko poukładane kategoriami, są też pytania na które odpowiadał sam James czy tam inny Lukas itp (w każdym razie ktoś tam kompetentny z FFG) a nie ma ich w oficjalnym FAQ:
http://deckbox.org/forum/viewtopic.php?id=232
Jeśli byłoby zapotrzebowanie to w wolnej chwili mogę siąść i potłumaczyć, tylko będę potrzebował wsparcia z nazwami polskich kart :)

DaRKeR
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2011   

znam ten FAQ, ale to tak naprawdę niekończąca się opowieść, cały czas uzupełniam go z Nickiem (Entropy) podsyłając mu rulingi od Lukasa.

Odpowiedz do tematu