galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Polska wersja - The Road Darkens
Autor Wiadomość
mroni
[Usunięty]

Wysłany: Pon 26 Maj, 2014   

Jahmel napisał/a:
Może tak podobne pospolite ruszenie do Ring-mejkera :razz:

Byłoby super, zwłaszcza, że pojawiają się dodatki z postaciami z książek, czyli m.in. z Galadrielą i Celebornem, które mogłyby zainteresować zwłaszcza nowych graczy. Któż z nas nie chciałby grać Galadrielą, zwłaszcza, że jej mechanika diametralnie różni się od pozostałych bohaterów.

maclis
[Usunięty]

A czy Road of Darkens zostanie wydany w takim samym nakładzie co Czarni jeźdźcy czy będzie go o wiele mniej?

maxifactor111
[Usunięty]

Gratulacje oraz podziękowania dla woja, wszystkich fanów gry oraz Galakty! Już nie mogę się doczekać nowego dodatku. Gdyby organizowana była akcja w sprawie cyklu Ring Maker chętnie się przyłączę.

jurant
[Usunięty]

ja też dołączyłbym się do akcji związanej z Ring Maker ;)

Cread
[Usunięty]

Od razu przepraszam za offtop związany z ring-makerem, ale chyba trzeba to napisać - ludzie, żeby zrobić podobną akcję należałoby dokonać sporego kupna poprzednich dodatków/zestawów przygodowych. Ilu z Was Szanowni Gracze ma wszystko? (to nie jest wyrzut, tylko suchy, prosty fakt). Jednakże posiadanie wszystkich dodatków nie gwarantuje, że dostaniemy kolejny - dochodzi kolejny czynnik ilości (przypomnienie - druk ponad 1000 szt. na jeden rzut polskiej wersji, proszę uważnie zapoznać się z wątkami dotyczącymi przerwania polskich dodatków WP LCG).

Bersi
[Usunięty]

Niestety nie załapałem się na akcję, ale mam zamiar rozpocząć moją przygodę z LotR LCG i kupić na dniach podstawkę. Długo myślałem co chciałbym kupić oprócz niej i bardzo się cieszę, że SAGA będzie kontynuowana, bo zdecydowanie najbardziej podoba mi się wizja odgrywania scenariuszy z powieści i zapewne pierwszym dodatkiem, jaki kupię, będą Czarni Jeźdźcy, a po nich The Road Darkens. Dołączam się więc do apelu o kontynuowanie tłumaczeń i dawanie szans społeczności fanowskiej na podjęcie wspólnego wysiłku w celu popularyzacji LotR LCG i zakupu wystarczającej ilości kopii dodatków.

Lekt
[Usunięty]

Cread napisał/a:
Od razu przepraszam za offtop związany z ring-makerem, ale chyba trzeba to napisać -[...] proszę uważnie zapoznać się z wątkami dotyczącymi przerwania polskich dodatków WP LCG).
Dać palec a odgryzą całą rękę :D A tak poważnie gratuluje wszystkim, którzy przyłożyli się do sukcesu aukcji! Galakto dostałaś od Nas ogromny kredyt zaufania! :)

Wacho
[Usunięty]

To bardzo dobra wiadomość i niewątpliwy sukces organizatorów - Panowie wielki szacunek!
Pozostaje zakup bez zwłoki nowej części Sagi i kooperacja przy tłumaczeniu małych dodatków!

Radziol88
[Usunięty]

Podziękowania dla organizatorów :D

Ale do ewentualnej akcji z Ringmakerem się nie przyłączę. Wciąż jestem do tyłu z niektórymi dodatkami, a budżet ograniczony.

Jahmel
[Usunięty]

"Akcja Ring..." to hasło z przymrużeniem oka, oczywiście, że to nie ta skala. Kończmy off i cieszmy się z tego co będzie przy okazji kompletując to co już jest. Dzięki wszystkim zaangażowanym :grin:

Zboku
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Maj, 2014   

wojo napisał/a:
(...) mam już większość głosów. Na pozostałe poczekam jeszcze do wieczora. Myślę więc że jutro ogłosimy wyniki (...)

Zapewne obrady jury były (są?) bardzo burzliwe :wink:

wojo
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Maj, 2014   

Wyniki już są :) natomiast na ich ogłoszenie będzie trzeba poczekać pewnie do jutra bo muszę to wszystko poskładać zgrabnie.

maclis
[Usunięty]

Wysłany: Czw 29 Maj, 2014   

wojo napisał/a:
Wyniki już są :) natomiast na ich ogłoszenie będzie trzeba poczekać pewnie do jutra bo muszę to wszystko poskładać zgrabnie.

I co? Są już wyniki czy nie?

Zboku
[Usunięty]

Wklejam bez autoryzacji link który znalazłem na forum gry-planszowe.pl

http://przystanekplanszow...e-konkursu.html

Mam nadzieję że nie popełniam niniejszym jakiegoś fopa i że organizator nie wbije mi z tego powodu noża (z) Morgulu w oko.

Lekt
[Usunięty]

Zboku napisał/a:
noża (z) Morgulu w oko.
Oszzz Ty złośliwcze jeden hehe :P Właśnie przedłużyłeś moje życie o 2 minuty wywołując wybuch radości :)

Odpowiedz do tematu