galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Chętni do gry? - Rzeszów
Autor Wiadomość
Mortyr
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Gru, 2011   Chętni do gry? - Rzeszów

Witam,
jako szczęśliwy posiadacz nowiutkiej 2giej edycji jestem głodny gry :P
Niestety, zazwyczaj gramy w 4 lub 5 osób. Jeśli znalazłby się ktoś chętny do gry w pięknej metropoli wschodu to pisać tutaj albo pm.
Jakby co to możemy pograć w GamesKeeperze, to taki niedawno otwarty sklep planszówkowy na Rejtana jeśli ktoś nie wie (koło Millenium Hall) :P
Pozdrawiam.

mienszewik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Gru, 2011   

Tak się składa że ja również cierpię na brak chętnych do gry :) Mieszkam sobie w Strzyżowie, a tutaj graczy jest jak na lekarstwo ( a może są, tylko się ukrywają ;) ) Więc jeżeli mielibyście ochotę zagrać i mój terminarz by na to pozwolił to chętnie się do was przyłączę. Proszę tylko o kontakt z przynajmniej dwudniowym wyprzedzeniem. Pozdrawiam!

Mortyr
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Gru, 2011   

Siema mienszewik
Będziemy prawdopodobnie grać w czwartek/piątek popołudniu (koło 15). Termin i godzina do ustalenia tak żeby wszystkim pasowało. Byłbyś chętny?

regrof
[Usunięty]

Wysłany: Pią 06 Sty, 2012   

Witam was.

Dziś razem z kolegami wreszcie stoczyliśmy pierwszą partię nowej edycji, niesamowite wrażenia, stąd też pewnie za tydzień powtórzymy, jak będę coś więcej wiedział ,a braknie nam graczy do "6", dam znać.

Yaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012   

Hejka, już niebawem będę mieszkał niedaleko Rzeszowa, zatem chętnie się odezwę w tej sprawie, mam nadzieję, że propozycja będzie jeszcze aktualna ;) Najlepszego!

Mortyr
[Usunięty]

Wysłany: Wto 10 Lip, 2012   

Jeszcze raz odgrzewam temat, może spotka się z większym odzewem :P
Wciąż od czasu do czasu pogrywamy o tron w GamesKeeperze. Jeśli ktoś jest chętny to postować tutaj albo pisać na PM.
Zainteresowanych będę informował kilka dni wcześniej na PM albo maila.

Sewhoe
[Usunięty]

Wysłany: Pią 05 Paź, 2012   

To ja się musze pochwalić. Mieszkam w małym miasteczku (Sanok) około 70 km na południe od Rzeszowa i tak się rozbudowała ekipa grających, że ostatnio zorganizować na weekend 6 osób to nie problem. Zacząłem się rozgladać za tytułami na taką lub większą liczbę graczy i skutkiem tego GoT 2 właśnie sobie do mnie jedzie. :)

toszt
[Usunięty]

Sewhoe napisał/a:
To ja się musze pochwalić. Mieszkam w małym miasteczku (Sanok) około 70 km na południe od Rzeszowa i tak się rozbudowała ekipa grających, że ostatnio zorganizować na weekend 6 osób to nie problem. Zacząłem się rozgladać za tytułami na taką lub większą liczbę graczy i skutkiem tego GoT 2 właśnie sobie do mnie jedzie. :)

Jakbyście mieli jakieś kłopoty z interpretacją zasad, pisz śmiało na forum, pomożemy :)

Medyk
[Usunięty]

Jak was tylu to polecam zastanowić się nad Grą o Tron dla 9 osób :wink:

karol399
[Usunięty]

cos widze ze tu sie powoli zaczyna szykowac pbf 10 :D

kabat07
[Usunięty]

Wysłany: Sob 19 Sty, 2013   

Witam wszystkich

od dawna chodzi za mną żeby kupić sobie dobrą planszówkę i żeby był to GoT ale jak na złość nie mam z kim w nią zagrać. :/ Jestem z okolic Sanoka ale również często bywam w Rzeszowie i z chęcią bym z kimś zagrał :)

Sewhoe
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Sty, 2013   

kabat07 napisał/a:
Witam wszystkich

od dawna chodzi za mną żeby kupić sobie dobrą planszówkę i żeby był to GoT ale jak na złość nie mam z kim w nią zagrać. :/ Jestem z okolic Sanoka ale również często bywam w Rzeszowie i z chęcią bym z kimś zagrał :)

Jestem z Sanoka i mam Gota. Więc jakby co to pisz na PM

Rewolta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Sie, 2013   

No i jak gracie dalej coś ?
wybieram się na studia do was wiec bardzo będzie mi się nudziło bez gota więc już rozpatruje się ;D

KrystianZator
[Usunięty]

Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013   

Witam

Zaprasza do gry w każde weekendy. Kto jest chętny z Rzeszowa pograć w Talizmana albo grę o Tron niech pisze na priva :)

Rewolta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 01 Paź, 2013   

Się nacieszyłem ,że zagram z kimś, a tu widzę kolega nie wchodzi na forum ;D

Odpowiedz do tematu