Chętni do gry? - Rzeszów |
Autor |
Wiadomość |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 Chętni do gry? - Rzeszów
|
|
|
Witam,
jako szczęśliwy posiadacz nowiutkiej 2giej edycji jestem głodny gry
Niestety, zazwyczaj gramy w 4 lub 5 osób. Jeśli znalazłby się ktoś chętny do gry w pięknej metropoli wschodu to pisać tutaj albo pm.
Jakby co to możemy pograć w GamesKeeperze, to taki niedawno otwarty sklep planszówkowy na Rejtana jeśli ktoś nie wie (koło Millenium Hall)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
mienszewik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
|
|
|
Tak się składa że ja również cierpię na brak chętnych do gry Mieszkam sobie w Strzyżowie, a tutaj graczy jest jak na lekarstwo ( a może są, tylko się ukrywają ) Więc jeżeli mielibyście ochotę zagrać i mój terminarz by na to pozwolił to chętnie się do was przyłączę. Proszę tylko o kontakt z przynajmniej dwudniowym wyprzedzeniem. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
|
|
|
Siema mienszewik
Będziemy prawdopodobnie grać w czwartek/piątek popołudniu (koło 15). Termin i godzina do ustalenia tak żeby wszystkim pasowało. Byłbyś chętny? |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 06 Sty, 2012
|
|
|
Witam was.
Dziś razem z kolegami wreszcie stoczyliśmy pierwszą partię nowej edycji, niesamowite wrażenia, stąd też pewnie za tydzień powtórzymy, jak będę coś więcej wiedział ,a braknie nam graczy do "6", dam znać. |
|
|
|
 |
Yaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 08 Sty, 2012
|
|
|
Hejka, już niebawem będę mieszkał niedaleko Rzeszowa, zatem chętnie się odezwę w tej sprawie, mam nadzieję, że propozycja będzie jeszcze aktualna Najlepszego! |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Lip, 2012
|
|
|
Jeszcze raz odgrzewam temat, może spotka się z większym odzewem
Wciąż od czasu do czasu pogrywamy o tron w GamesKeeperze. Jeśli ktoś jest chętny to postować tutaj albo pisać na PM.
Zainteresowanych będę informował kilka dni wcześniej na PM albo maila. |
|
|
|
 |
Sewhoe [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Paź, 2012
|
|
|
To ja się musze pochwalić. Mieszkam w małym miasteczku (Sanok) około 70 km na południe od Rzeszowa i tak się rozbudowała ekipa grających, że ostatnio zorganizować na weekend 6 osób to nie problem. Zacząłem się rozgladać za tytułami na taką lub większą liczbę graczy i skutkiem tego GoT 2 właśnie sobie do mnie jedzie. |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Sewhoe napisał/a: | To ja się musze pochwalić. Mieszkam w małym miasteczku (Sanok) około 70 km na południe od Rzeszowa i tak się rozbudowała ekipa grających, że ostatnio zorganizować na weekend 6 osób to nie problem. Zacząłem się rozgladać za tytułami na taką lub większą liczbę graczy i skutkiem tego GoT 2 właśnie sobie do mnie jedzie. |
Jakbyście mieli jakieś kłopoty z interpretacją zasad, pisz śmiało na forum, pomożemy |
|
|
|
 |
Medyk [Usunięty]
|
|
|
|
Jak was tylu to polecam zastanowić się nad Grą o Tron dla 9 osób |
|
|
|
 |
karol399 [Usunięty]
|
|
|
|
cos widze ze tu sie powoli zaczyna szykowac pbf 10 |
|
|
|
 |
kabat07 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 19 Sty, 2013
|
|
|
Witam wszystkich
od dawna chodzi za mną żeby kupić sobie dobrą planszówkę i żeby był to GoT ale jak na złość nie mam z kim w nią zagrać. :/ Jestem z okolic Sanoka ale również często bywam w Rzeszowie i z chęcią bym z kimś zagrał |
|
|
|
 |
Sewhoe [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Sty, 2013
|
|
|
kabat07 napisał/a: | Witam wszystkich
od dawna chodzi za mną żeby kupić sobie dobrą planszówkę i żeby był to GoT ale jak na złość nie mam z kim w nią zagrać. :/ Jestem z okolic Sanoka ale również często bywam w Rzeszowie i z chęcią bym z kimś zagrał |
Jestem z Sanoka i mam Gota. Więc jakby co to pisz na PM |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Sie, 2013
|
|
|
No i jak gracie dalej coś ?
wybieram się na studia do was wiec bardzo będzie mi się nudziło bez gota więc już rozpatruje się ;D |
|
|
|
 |
KrystianZator [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
|
|
|
Witam
Zaprasza do gry w każde weekendy. Kto jest chętny z Rzeszowa pograć w Talizmana albo grę o Tron niech pisze na priva |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Paź, 2013
|
|
|
Się nacieszyłem ,że zagram z kimś, a tu widzę kolega nie wchodzi na forum ;D |
|