galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Iwilight Imperium 4 - Błędy w druku
Autor Wiadomość
mattal


Dołączył: 11 Sty 2019
Posty: 1
Wysłany: Pią 11 Sty, 2019   Iwilight Imperium 4 - Błędy w druku

Z uwagi na brak odpowiedniego działu zakładam temat tutaj. I witam na forum.

Niestety zauważyłem dość spory błąd na planszetkach ras. Wszystkie pola Niszczyciel oraz Myśliwiec mają pole opisane jako ładowność, podczas gdy w wersji angielskiej jest to ruch. Problem dotyczy wszystkich 17 ras. Karty technologii są już poprawne.



Ktoś jeszcze zauważył jakieś błędy/nieścisłości w polskiej wersji o których warto wiedzieć przed pierwszą partią?
 
     
trx


Dołączył: 02 Kwi 2017
Posty: 3
Wysłany: Sob 12 Sty, 2019   

Hej, dzięki za info. Pozwoliłem sobie to wrzucić na fb do grup:

Gry planszowe - https://www.facebook.com/groups/219681251425768/
Twilight Imperium 4ED POLSKA - https://www.facebook.com/groups/TIPOLSKA/

Na forum nie każdy wchodzi, a o tym warto wiedzieć :)
 
     
efendi 

Wiek: 43
Dołączył: 07 Gru 2013
Posty: 123
Wysłany: Sob 12 Sty, 2019   

I znowu chciałem kopic Polska wersja gry ale niestety Galakta sama sobie to uniemożliwia.
 
 
     
trx


Dołączył: 02 Kwi 2017
Posty: 3
Wysłany: Sob 12 Sty, 2019   

W angielskiej wersji są za to błędy na kartach. Podobno. ;)
 
     
efendi 

Wiek: 43
Dołączył: 07 Gru 2013
Posty: 123
Wysłany: Sob 12 Sty, 2019   

No jakieś pojedyncze karty są z "bugowane" ale nie wszystkie karty ras.
 
 
     
Kajak

Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 59
Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 13 Sty, 2019   

Czy "0" na kostce to zero czy dziesięć?
_________________
....wg. logiki, jak i instrukcji
 
     
Chrostek84 

Dołączył: 04 Lis 2010
Posty: 147
Wysłany: Nie 13 Sty, 2019   

efendi napisał/a:
I znowu chciałem kopic Polska wersja gry ale niestety Galakta sama sobie to uniemożliwia.


Dobrze wiedzieć, że nie kupiłeś tej gry z powodu kilku błędów, a nie z powodu wyczerpania się nakładu jeszcze na etapie przedsprzedaży. :mrgreen:
_________________
Przyobleczony w zbroję wiary, dzierżąc oręż wiedzy, staję do klejnego starcia.
 
     
Crane

Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 134
Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie 13 Sty, 2019   

Kajak napisał/a:
Czy "0" na kostce to zero czy dziesięć?

10, no i kolejny bug w grze :wink:
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.16 sekundy. Zapytań do SQL: 12