ROK 2018 - Plany wydawnicze - odpowiedzi na Wasze pytania |
Autor |
Wiadomość |
Ndl
|
Wysłany: Czw 05 Lip, 2018
|
|
|
Berni77 napisał/a: | psborsuk napisał/a: |
...Skoro tak uważnie czytacie nasze komentarze, to liczę na szybką i co najważniejsze rzetelną odpowiedź na powyższe pytania. Choć, prawdę mówiąc, oczekuję kolejnego zlania tematu, jak już wiele razy praktykowaliście... |
To miesiąc albo i dłużej poczekasz na jakąkolwiek odpowiedź (lub jej brak) |
No właśnie to czekanie na brak jakiejkolwiek odpowiedzi na pytania jest irytujące... |
|
|
|
 |
Nokturn

|
|
|
|
Brawo za rozwiązanie z Arkham LCG!!! |
|
|
|
 |
warlock
|
|
|
|
Galakto, podstawka Wojny o Pierścień powoli znika ze sklepów (ceny już podskoczyły do 300+ zł). Czy planujecie dodruk tej gry? A jeśli tak, to czy macie możliwość poprawki błędów na kartach i w instrukcji? |
|
|
|
 |
Merrox
Darth

|
|
|
|
 |
groan

|
Wysłany: Wto 10 Lip, 2018
|
|
|
Michal napisał/a: |
Znak Starszych Bogów
Musimy przekazać, że ze względu na podniesione minimum produkcyjne polska wersja dodatku Omens of the Pharaoh nie ukaże się w pierwszym druku. Czekamy na wieści o ewentualnym dodruku oraz o warunkach przygotowania wówczas wersji PL.
|
Mając całą serię tej gry w wersji PL, zmusiliście mnie do kupna wersji angielskiej. Wielkie rozczarowanie. |
|
|
|
 |
sonofthewild

|
Wysłany: Sro 11 Lip, 2018
|
|
|
warlock napisał/a: | Galakto, podstawka Wojny o Pierścień powoli znika ze sklepów (ceny już podskoczyły do 300+ zł). Czy planujecie dodruk tej gry? A jeśli tak, to czy macie możliwość poprawki błędów na kartach i w instrukcji? |
przyłączam się, aby na dodruku gry poprawić od razu błędy, jest spory do tego już FAQ 'wydany' przez rodzimą społeczność. |
_________________ Subskrybuj mój kanał na YT z WP LCG:
https://www.youtube.com/user/SonOfTheWild/videos
 |
|
|
|
 |
yarzab
|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2018
|
|
|
Na stronie FFG pojawiła się informacja o dodruku dodatku do Kosmicznych Spotkań "Cosmic Incursion". Pytanie brzmi: czy się podpinacie?
Dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
jediwolf
|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2018
|
|
|
Miałem odłożone 1200zł na Imperium Atakuje. Całe szczęście, że przeczytałem, iż galakta jak to standardowo u nich już bywa wycofuje się z tłumaczeń. Bardzo dobrze. Od dzisiaj gry ze stajni FFG kupuję już tylko w języku angielskim. Raz mnie zrobili na szaro z SW LCG, Potem Netrunner, a tera bym się wy****ł na Imperium.
Ciekawe kiedy rzucą info, że rezygnują z Eldritcha i Descenta.
Jeszcze parę lat Galakto i umrzecie śmiercią naturalną. I wcale mi was żal nie będzie. |
|
|
|
 |
WolekMKB
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2018
|
|
|
Galakta być możę już ma problemy (finansowe), więc kwestia czasu,aż Rebel lub inny większy wydawca przejmie ich.
Już oddała Rebelowi 2ed Xwinga, ma problem z dodrukami i wywiązywaniem się ze swoich wcześniejszych deklaracji. Już nawet nie poświęcają miejsca na informacje o tłumaczeniach aplikacji, tak jak to kiedyś.
Szkoda, ale tak mi to wygląda. |
_________________ Moja kolekcja http://boardgamegeek.com/collection/user/WolekMKB |
|
|
|
 |
jediwolf
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2018
|
|
|
No to może lepszym wyjściem byłoby połączenie się z Rebelem? Rebel nie może polonizować dodatków, do których jeszcze prawa posiada galakta. Więc może połączyć siły? |
|
|
|
 |
WolekMKB
|
|
|
|
 |
oinek
|
Wysłany: Sob 14 Lip, 2018
|
|
|
Rebel powiedział że linie do których licencję ma Galakta to będą je mieć nowe pozycje będzie brać Rebel jak będzie widział potencjał. W LCG od Rebela nie ma co wierzyć. Linie które są otwarte u Galakty tez Rebel nie będzie przejmować. Także przyszłość pokaże jak to będzie dalej wyglądać. |
|
|
|
 |
schwimmen
|
Wysłany: Sob 14 Lip, 2018
|
|
|
Są w ogóle jakieś wieści, albo jakieś małe szanse o dodruku horror w arkham - widmo nad insmouth oraz mgły nad kingsport? |
|
|
|
 |
Darku
Darku
Wiek: 32 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 9 Skąd: Jastrzębie-Zdrój
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 2018
|
|
|
Co z dalszym tłumaczeniem aplikacji do Descenta? |
|
|
|
 |
z2a4k
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 2018
|
|
|
Descent jest już zamkniętą serią, bardzo ucieszyłbym się gdyby zostały wydane pozostałe paczki na popleczników i dodatki potworów. Byłby już spokój z tą grą, ewentualnie apke pozostałoby dopracować. |
|
|
|
 |
|