ROK 2018 - Plany wydawnicze - odpowiedzi na Wasze pytania |
Autor |
Wiadomość |
el
|
Wysłany: Czw 21 Cze, 2018
|
|
|
Komplet DNŻ do WP LCG biorę ja i mój brat jak tylko będzie opcja (czyli 2 komplety w sumie). Dzicz Rhovanionu właśnie dotarła. |
|
|
|
 |
hsiale
|
|
|
|
 |
Wrojka
|
Wysłany: Pią 22 Cze, 2018
|
|
|
No to i jestem dziesiąty
W najbliższym czasie brałbym całe deluxy+6 AP z 3/4/5/6 i wkrótce 7 dodatku. |
_________________ Zbieram Drużynę Pierścienia tj. Szukam dodatków do LotR LCG |
|
|
|
 |
Ramnic
|
|
|
|
Jedenasty! |
|
|
|
 |
inzkulozik2
|
|
|
|
Może zrobimy excela a ja zacznę zbierać kasę? Wrzucę na lokatę i za rok Wam oddam z jakimś % na otarcie łez jeśli Galakta do tego czasu się nie ogarnie
Na forum bardzo łatwo zadeklarować wyskoczenie z 500+ na karty w ciągu 5 minut, rzeczywistość niestety jest bardziej szara. Nawet gdyby się zebrało 10 razy więcej osób na Fellowshipa2018 to dalej jest to skala mikro |
_________________ [K] Władca Pierścieni LCG - dodatki
@@@ Zniżka 50zł na Booking.com @@@ |
|
|
|
 |
Cread
|
|
|
|
inzkulozik2 napisał/a: | Może zrobimy excela a ja zacznę zbierać kasę? Wrzucę na lokatę i za rok Wam oddam z jakimś % na otarcie łez jeśli Galakta do tego czasu się nie ogarnie
Na forum bardzo łatwo zadeklarować wyskoczenie z 500+ na karty w ciągu 5 minut, rzeczywistość niestety jest bardziej szara. Nawet gdyby się zebrało 10 razy więcej osób na Fellowshipa2018 to dalej jest to skala mikro |
Chłopie, skąd ty masz dane dotyczące ilości zamówień na Fellowshipa2018? Argumentacja oparta na tym jest nijaka, bo cześć osób od zestawów woli same scenariusze. |
|
|
|
 |
inzkulozik2
|
|
|
|
 |
markes
|
|
|
|
a co do władcy to bym się takimi spostrzeżeniami podzielił, że Władca to Władca i chyba w Polsce ma większą popularność i dzięki temu przewagę nad innymi grami LCG, za młodego czytało się Hobbita, Władce Pierścieni i takie klimaty fantasy, do tego dodatki oferują nowe scenariusze, dochodzi jeden bohater (mały dodatek) i zawsze jakieś karty do budowania talii, do tego super grafiki (z wyjątkami bardzo małymi), a koszmarne talie mają jeszcze bardziej wyczesane grafiki, jest klimat, w grze jest sporo opcji do kombinowania, aby odnieść sukces, ogólne miodzio
ogólnie jest sens I warto kupować nowe, bo dochodzi sporo nowego, deluxy wychodzą więc nie jest temat władcy zamknięty, małe dodatki wiadomo cena wyższa ale jak widać po sklepach nie ma tych DNż - czyli schodzą, więc na nowe też będzie zapotrzebowanie, dla dalszej popularności może być problem brak czarnych jeźdzców, hobbitów - dla nowych, co zaczynają |
|
|
|
 |
Kulgan

|
|
|
|
Oczywiście i ja bym przygarnął polskie wersje dodatków do Szarej Przystani i Piasków Haradu, mimo że większość z nich kupiłem już w wersji angielskiej |
|
|
|
 |
YoYo

|
Wysłany: Wto 26 Cze, 2018
|
|
|
Cos blizej co do daty premiery Poszukiwania pierscienia?
Wciaz mamy info ze to wakacje. No ale jakie i czyje? |
|
|
|
 |
p.kulczynski
|
Wysłany: Sro 27 Cze, 2018
|
|
|
Czy przewidujecie wydruk zestawu konwertujacego do Descenta w wersji PL (I ed na II ed) lub może wiecie czy będzie dodruk wersji ENG? |
|
|
|
 |
Moryc
|
Wysłany: Pią 29 Cze, 2018
|
|
|
Galakto oddacie mi kasę za pudełko z napisem '' Powrót nocy FANATKA"
JESTESCIE NAPRAWDE KUFA ŻAŁOŚNI! Wypuszczanie produkt , pudełko do trzymania kart i nawet tam robicie błąd? Żałosne!!! |
|
|
|
 |
inzkulozik2
|
|
|
|
Moryc napisał/a: | Galakto oddacie mi kasę za pudełko z napisem '' Powrót nocy FANATKA"
JESTESCIE NAPRAWDE KUFA ŻAŁOŚNI! Wypuszczanie produkt , pudełko do trzymania kart i nawet tam robicie błąd? Żałosne!!! |
Dlaczego zapomniałeś napisać "nic już więcej od was nie kupie" ? |
_________________ [K] Władca Pierścieni LCG - dodatki
@@@ Zniżka 50zł na Booking.com @@@ |
|
|
|
 |
Moryc
|
|
|
|
Nie zapomniałem. Bo chce kupować wersję pl, więc będę musiał kupować od nich....niestety |
|
|
|
 |
Morsereg
|
|
|
|
piekne kolekcjonerskie pudelko
Galakto, jak planujecie naprawic ten blad? |