|
Descent: Labyrinth of Ruin |
| Autor |
Wiadomość |
Damet [Usunięty]
|
|
|
|
 |
piwoslaw [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Tarkun [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Cze, 2013
|
|
|
Tak tak tak taaaaaaaak!! :D Brzmi to świetnie |
|
|
|
 |
alex_anderson [Usunięty]
|
|
|
|
Super!
Ale jak to premiera 2 kwartał 2013 roku? Czyli do końca czerwca wyjdzie?
[Edit] źle doczytałem 2ga połowa 2013 roku |
|
|
|
 |
piwoslaw [Usunięty]
|
|
|
|
| zachowawczo 2 połowa to może wyjść w grudniu , plus jakaś obsuwa to będzie po nowym roku |
|
|
|
 |
Drow [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Cze, 2013
|
|
|
Na te wiadomosc czekalem.
Czyli oplacilo sie kupic podstawke PL jednak
A tymczasem FFG opublikowalo rulebook do LoR na swojej stronie. |
|
|
|
 |
Wakomski [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Wrz, 2013
|
|
|
| Tylko jak myślicie w jakiej cenie będzie ten dodatek? Widziałem informacje z przedziału 120-200 pln |
|
|
|
 |
Damet [Usunięty]
|
|
|
|
| Ja raczej obstawialbym 200-215 zl |
|
|
|
 |
Tarkun [Usunięty]
|
|
|
|
| Damet napisał/a: | | Ja raczej obstawialbym 200-215 zl |
Też tak szacuję, oczywiście mówimy o oficjalnej cenie Galakty, w sklepach będzie można na pewno kupić poniżej 200zł. |
|
|
|
 |
piwoslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 24 Paź, 2013
|
|
|
| może ktoś odpowiedzieć jaki jest nowy dodatek i czy warto go zakupić ?? |
|
|
|
 |
Mowca [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Paź, 2013
|
|
|
Dla samego Beast Mastera i jego wilka warto kupić ten dodatek ! |
|
|
|
 |
cezduq [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Paź, 2013
|
|
|
Hmm to galakta jeszcze nie wydala Trollfens? No to nie mam pytan, ja mam w preorderze zamowione juz lieutenants i wg amazona dostane go za miesiac. To juz bedzie galakta troche w tyle a po nowym roku ma wyjsc kolejny duzy dodatek oraz pewnie paczka lieutenantow.
A dodatek jest oczywiscie warto kupic, nowe scenariusze (ale zawsze te mozna posciagac i wydrukowac z quest voulta) i nawet jak ktos ma chwile czasu to moze stworzyc swoje ciekawe scenariusze pod osoby z ktorymi gra. |
|
|
|
 |
Don_Silvarro [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 09 Lis, 2013
|
|
|
| cezduq napisał/a: | Hmm to galakta jeszcze nie wydala Trollfens? No to nie mam pytan, ja mam w preorderze zamowione juz lieutenants i wg amazona dostane go za miesiac. To juz bedzie galakta troche w tyle a po nowym roku ma wyjsc kolejny duzy dodatek oraz pewnie paczka lieutenantow.
A dodatek jest oczywiscie warto kupic, nowe scenariusze (ale zawsze te mozna posciagac i wydrukowac z quest voulta) i nawet jak ktos ma chwile czasu to moze stworzyc swoje ciekawe scenariusze pod osoby z ktorymi gra. |
Galakta jest, była i zawsze będzie 'w tyle', bo cykl produkcyjny wydań europejskich zawsze startuje grubo po premierze wersji angielskiej. Jedynym wyjątkiem są LCG. |
|
|
|
 |
|
|