|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Gra o Tron - PBF 64 - nabór
Martin - Nie 15 Cze, 2014 Temat postu: PBF 64 - nabór Szybka piłka. Zauważyłem spory niedobór zwykłych gier na forum. Dlatego proponuję: Dance with Dragons, bez losów bitwy, rody losowane, z uproszczonym moderowaniem gry, tj. bez opisow bitew, jedynie najważniejsze informacje. Dlaczego Tak? Jedna już prowadzę (52) i poświęcam jej trochę uwagi (choć nie aż tak dużo, bo udało mi się to bardzo zautomatyzowac), wiec to byłaby gra troszkę drugiej kategorii. Ale jeśli przezyjecie brak dokładnych opisów bitew itp. to obiecuję częste aktualizacje mapy. W zamian oczekuję w miarę dobrej aktywności, bo chciałbym żeby gra nie potrwala dłużej niż miesiąc. Wskazane byłoby tempo z 43 i 47 jeśli ktoś z Was pamięta te gry Bardzo proszę o nie zgłaszanie się osób, które wiedzą że np. za 2 tygodnie jadą na długie wakacje.
Zapisy do jutra do północy tak żebyśmy w poniedziałek ruszyli, chyba że nie zgłosi się wystarczającą liczba graczy. Wybiorę według mojego widzimisię, ale najbardziej zachęcam do zgłaszania się osoby doświadczone które nie grają obecnie w dużej liczbie gier. Gamaliel, Pszyna czy Adam Badura mieliby tu pewne miejsce
ps. wersja gry nie jest przedmiotem dyskusji
ps2. jeśli ktoś ogląda mecz to: viva Italia!
guzu - Nie 15 Cze, 2014
hehe mam nosa ostatnio do godzin naborów
ale podziękuję, niech zagra ktoś kto w nic nie gra ;]
Martin - Nie 15 Cze, 2014
to nie nos, Ty po prostu non stop tu siedzisz :p
lukiluk - Nie 15 Cze, 2014
Zgłaszam się. Mam 1 grę w toku.
Rold - Nie 15 Cze, 2014
Mam już trochę gier na forum, ale 3.5 miesięcy wakacji też
Nigdy nie grałem w Dance with Dragon's dlatego bardzo chętnie
gamaliel - Nie 15 Cze, 2014
zgłaszam się.
Sardo - Nie 15 Cze, 2014
Po pierwszym przeczytaniu posta nie byłem zbyt chętny, bo bez losów, bo italia.
Ale się zgłaszam i naciskam na przemyślenie opcji losów bitwy. Wiem, że bez jest szybciej, ale za to z nimi jest fajniej!
guzu - Nie 15 Cze, 2014
albo przemyślałem
martin prowadzi, sardo gra - zachęciliście mnie
nie masz za dużo chętnych - zgłaszam się a co
MAT23 - Nie 15 Cze, 2014
Zgłaszam się. Obecnie nie gram w żadną grę, więc skupię się na tej i na pewno nie będziecie musieli długo czekać na moje ruchy
Sardo napisał/a: | Po pierwszym przeczytaniu posta nie byłem zbyt chętny, bo bez losów, bo italia.
Ale się zgłaszam i naciskam na przemyślenie opcji losów bitwy. Wiem, że bez jest szybciej, ale za to z nimi jest fajniej! |
Poprowadzilbym z losami gdyby to była moja jedyna gra, ale prowadzę już jedną, dlatego tu chce zminimalizować wysiłek Co nie znaczy ze będzie chaos albo wolno. Będzie zawsze w miarę aktualna mapa i spis dowódców i wydarzeń na pierwszej stronie a także rozpiska tury. W moich przednich grach chyba panował porządek wiec tu też możecie tego oczekiwać. Chce po prostu żeby aktualizacja zajmowała mi 5 minut a nie 20
czyzyk29 - Nie 15 Cze, 2014
Chetny w nic nie gram
Ok, grają:
lukiluk - Lannister
gamaliel - Bolton
Sardo - Greyjoy
guzu - Tyrell
MAT23 - Baratheon
czyzyk29 - Martell
Sorry Rold, chciałem Cię wziąć, bo gram u Ciebie, ale masz już 5 gier w toku, więc uznałem że i tak bardzo Cię nie zaboli jeśli nie zagrasz tu, a innym chyba bardziej zależy Chyba, że ktoś zrezygnuje
Za chwilę zrobię pole gry. Byłoby fajnie, gdybym dostał Wasze rozkazy do jutra do 18, bo wtedy wracam do domu i mogę zrobić mapę Możecie się zamieniać rodami, ale jak już ktoś napisze że jego ród mu odpowiada, to już nie zmienia. Jakieś pytania?
guzu - Nie 15 Cze, 2014
mój ród mi odpowiada
PS. Sardo ulubionym Greyjem nice
Rold - Pon 16 Cze, 2014
Martin napisał/a: |
Sorry Rold, chciałem Cię wziąć, bo gram u Ciebie, ale masz już 5 gier w toku, więc uznałem że i tak bardzo Cię nie zaboli jeśli nie zagrasz tu, a innym chyba bardziej zależy Chyba, że ktoś zrezygnuje
|
W ogóle mnie to nie boli :p
Zawszę mogę założyć drugą grę + zdziwię się jak mnie Beez po sesji do swojej nie weźmie (a zapowiadał) + po sesji powinien ktoś zrobić jeszcze jakiś nabór
Na 46 się wkurzałem, że nudy. Teraz mam 5 gier. Gram gorzej, ale na to że nie mam co robić na forum narzekać nie mogę
Martin - Pon 16 Cze, 2014
http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=6222
Na wypadek gdybyście nie zauważyli
Martin - Pon 16 Cze, 2014
spoko, wychodzę z domu i będę mógł zrobić mapkę dopiero późnym wieczorem
|
|