| |
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Descent - Krasnolud nie ma rączek
soul31 - Sob 01 Cze, 2013 Temat postu: Krasnolud nie ma rączek Dzień dobry wczoraj dostałem w podarku grę Descent druga edycja po odpakowaniu figurek okazało się że krasnolud nie ma rąk ( i jak podejrzewam także topora ) - figurka w tym miejscu jest jakby ucięta. Chciałbym dowiedzieć się co mam teraz robić i czy kontaktować się z galaktą w celu wymiany samej figurki (i normalnie wyciągać żetony z wypraski i grać) czy ze sklepem gdzie został dokonany zakup w celu wymiany całej gry ( i zostawić żetony w wyprasce), a może w ogóle możliwość wymiany nieszczęsnego krasnoluda w ogóle nie jest możliwa?
Pozdrawiam.
Dziobak - Sob 01 Cze, 2013
Sytuacja podobna do:
http://www.forum.galakta....p?p=91394#91394
Tarkun - Pon 03 Cze, 2013
Kolega miał identyczną sytuację w wersji anglojęzycznej, ale nawet nie chciało mu się reklamować. W moim descencie był zapakowany zły zestaw kości - brakowało białych kości obrony, a zamiast nich były dwie dodatkowe czerwone. Reklamowałem to w Rebelu, bo tam kupiłem grę. Po kilku dniach miałem nowe kości u siebie.
8janek8 - Pon 03 Cze, 2013
Białych?
Drow - Pon 03 Cze, 2013
| 8janek8 napisał/a: | | Białych? |
Bialych, szarych - co za roznica? wiadomo o ktore chodzi..
Tarkun - Wto 04 Cze, 2013
| 8janek8 napisał/a: | | Białych? |
Zawsze się któryś przyczepi.
spav - Sob 08 Cze, 2013
@soul31: mialem podobna sytuacje z inna figurka w podstawce. Napisz do Galakty maila - Oni tam sie bardzo staraja i napewno bez problemu za darmo dostaniesz nowa figurke
|
|