|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Inwazja - dyskusja ogólna - @Michał
Syndelis - Nie 20 Lut, 2011 Temat postu: @Michał Prośba o wstawienie do "Inwazja - wszystkie dodatki, rozszerzenia" Cyklu Morrslieb-a i odpowiedzi kiedy rusza sprzedaż przedpremierowa (ew. kiedy będzie miała miejsce premiera). Bo do końca lutego pozostało 7 dni i lekko ponad 3 godzinki...
Nihlathak - Nie 20 Lut, 2011
No właśnie też jestem zniecierpliwiony, marzec lada dzień a tu cicho i cicho !!!
Carnage - Nie 20 Lut, 2011
Według wieści z forum FFG niestety poczekamy jeszcze trochę - dodatek w sklepach ponoć coś koło 24 lutego w USA, a w Europie dopiero koło 8 marca...
Michal - Pon 21 Lut, 2011
Cykl zostanie dodany na stronie najpóźniej do środy.
Przedsprzedaż pierwszego Zestawu Bitewnego Cyklu Morrslieba rusza jutro.
Premiera Proroctwa Zagłady jest planowana na 28.02.2011
W czymś jeszcze mogę pomóc?
DaRKeR - Pon 21 Lut, 2011
HA! czyli jeszcze w Lutym ! Good Job
ygeth - Pon 21 Lut, 2011
W Rebelu jest przedsprzedaż 3 pierwszych dodatków angielskich z cyklu Morrslieba.
Mam rozumieć, że pojawią się trzy naraz a wersja polska pojedyńczo z odstępami miesięcznymi?
Markus - Pon 21 Lut, 2011
ygeth napisał/a: | W Rebelu jest przedsprzedaż 3 pierwszych dodatków angielskich z cyklu Morrslieba.
Mam rozumieć, że pojawią się trzy naraz a wersja polska pojedyńczo z odstępami miesięcznymi? |
zrobiłeś nadinterpretację , popatrz na daty premier tych dodatków w rebelu , luty , marzec i kwiecień , więc wszystko w normie , jeden dodatek co miesiąc
awojdi - Pon 21 Lut, 2011
Michal napisał/a: | Cykl zostanie dodany na stronie najpóźniej do środy.
Przedsprzedaż pierwszego Zestawu Bitewnego Cyklu Morrslieba rusza jutro.
Premiera Proroctwa Zagłady jest planowana na 28.02.2011
W czymś jeszcze mogę pomóc? |
brawo! oby tak było!
Michal - Pon 21 Lut, 2011
trudno mi odpowiadać za ekipę z Rebela, jednak jestem przekonany, że Markus dobrze odpowiedział na Twoje pytanie.
Odgórne założenie FFG jest takie, że kolejne produkty cyklu mają premierę w pewnych odstępach czasowych. Dlatego raczej nie ma mowy o tym, aby trzy nowe Zestawy Bitewne miały równoczesną premierę.
Stąd też premiera polskich edycji (i bezpiecznie mogę założyć, że angielskich także), będzie miała w odstępach.
Sklep, o którym wspominasz, po prostu uruchomił przedsprzedaż na kilka produktów do przodu
Michal - Wto 22 Lut, 2011
Zgodnie z obietnicą: http://www.galakta.pl/newspost_227.html
DaRKeR - Wto 22 Lut, 2011
zaciera rączki ^_^
Czarny - Wto 22 Lut, 2011
Tylko co z tego, skoro chaos pewnie znowu nie dostanie nic z tym battlepackiem
Trzeba czekać kolejny miesiąc na następną premierę.
Fortep - Wto 22 Lut, 2011
no zdaje się że chaos dostaje właśnie najbardziej przepakowana jednostkę z tych do tej pory
Asarnil - Wto 22 Lut, 2011
GIEEEEEEFF!!
Czarny - Wto 22 Lut, 2011
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę
Syndelis - Pon 28 Lut, 2011
Od sklepu w którym zamówiłem dowiedziałem się ze jest opóźnienie w wydaniu Proroctwa - czy to prawda ?
Michal - Pon 28 Lut, 2011
Niestety tak Dostawa która miała dotrzeć do nas w piątek z samego rana, abyśmy mogli spokojnie rozesłać gry w piątek (wtedy w poniedziałek byłyby w sklepach), przyjechała dzisiaj bardzo późno.
W związku z tym wysyłka do wszystkich, którzy zakupili Proroctwo w przedsprzedaży w naszym sklepiku oraz do sklepów, które złożyły zamówienia na ten dodatek, nastąpi jutro.
Niestety nawet my nie jesteśmy w stanie przewidzieć wpływu jaki światło Morrslieba wywrze na rzeczywistość.
Czarny - Pon 28 Lut, 2011
To zemsta bogów chaosu za kiepskie karty
Syndelis - Wto 08 Mar, 2011
Przypominam o wstawieniu "Cyklu Morrslieba" w "Inwazja - wszystkie dodatki, rozszerzenia"
Michal - Wto 08 Mar, 2011
Trochę dziwi mnie to przypomnienie - w końcu jest już wrzucone:
http://www.galakta.pl/artykul_246.html
Syndelis - Wto 08 Mar, 2011
Ale mnie chodziło o dział w podkategorii forum - żeby bur... nie było ... -.- (Wyraźnie napisałem nawet w którym poddziale).
Michal - Wto 08 Mar, 2011
To się nie dogadaliśmy, a na forum jakoś mi umknęło dodanie działu.
Ale już gotowe
awojdi - Czw 10 Mar, 2011
wiadomo z jaką częstotliwością będą wychodziły kolejne dodatki? raz na miesiąc? kolejny morrslieb to koniec marca czy jakiś inny termin?
Fortep - Czw 10 Mar, 2011
z tego co widziałem to na początku kazdego miesiąca
Michal - Czw 10 Mar, 2011
Termin wydawania kolejnych dodatków do Inwazji jest zbieżny z edycją angielską. Dochodzi tutaj tylko zmienna w postaci wpływu Morrslieba na ewentualny transport.
|
|