galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

Inwazja - dyskusja ogólna - Gdzie kupić

Iuz - Pią 03 Wrz, 2010
Temat postu: Gdzie kupić
Witam.
Czy dobrze rozumuję, iż na rynku w wersji polskiej ukazały się:
- Warhammer Inwazja - zestaw podstawowy
Cykl wrogów:
- Zguba Derricksburga
- Upadek Karak Grimaz
- Kuźnia Ciszy
- Odkupienie Czarodzieja
Cykl Spaczenia:
- Skaveńska Zaraza
- Ścieżka Zeloty
- Kieł i Szpon
- Taniec Mistrza Śmierci
- Kroniki Spaczenia
- Mistyczny Ogień
czyli łącznie 11 zestawów na stronie galaktyki są do kupienia 4 tytuły, a gdzie reszta? Mam zamiar kupić wszystkie na raz., czy jest jakiś sklep w który są dostępne wszystkie zestawy do kupienia?

SeeM - Pią 03 Wrz, 2010

Na razie to jest podstawka i trzy dodatki z cyklu wrogów. Najlepiej kup wysyłkowo - Rebel, Planszomania, no i bezpośredni u Galakty też możesz.

Na twoim miejscu rozejrzałbym się po sklepach internetowych i wybrał jeden konkretny, bo zawsze są jakieś rabaty za dokonane zakupy. Po pewnym czasie wszystko masz 10 złotych taniej.

Iuz - Pią 03 Wrz, 2010

Dziękuje za rozwianie moich wątpliwości. Odnośnie wyboru sklepu, to w pierwszym przez Ciebie wskazanym mam rabat, ale i tak wychodzi drożej niż na allegro :shock:
Don_Silvarro - Pią 03 Wrz, 2010

Z tego co zauważyłem, jeśli idzie o Inwazję, to Rebel jest najdroższym sklepem internetowym.

Osobiście polecam wspomniany sklep Planszomania.pl lub również wspomniane sklepy na Allegro.

Iuz - Pią 03 Wrz, 2010

Z tego co się zorientowałem najtańszym sklepem jest www.play-kab.pl
Przy moim zakupie będę miał jeszcze wysyłkę darmową.

Syndelis - Pią 03 Wrz, 2010

No ja zawsze kupowalem w Rebelu - bo moglem sobie osobiscie odebrac. Ale jak teraz patrze na te sklepy co podaliscie, to bez kitu, jak sie wiecej rzeczy zamawia to sie bardziej oplacaja, bo maja duzo nizsze ceny.
sirafin - Pią 03 Wrz, 2010

40-45 zł dodatek a przesyłka 11 zł...
Jak człowiek nie planował kupić jeszcze jakiejś większej gry, to aż zęby bolą od myśli, że wysyłka to 25% wartości produktu :?

Oj mam nadzieję, że ten Cykl Spaczenia naprawdę wyjdzie w sześciopaku...

INTEROUTLET - Pią 03 Wrz, 2010

u mnie mozna kupić więcej na PRIV
Ravandil - Nie 05 Wrz, 2010

Ja polecam sklepik Hobbit: http://www.hobbit.net.pl/ - dobre ceny i mega szybka wysyłka.
Pozwoliłem sobie przeanalizować przed zakupem ceny, i weźmy np. dodatek Upadek Karak Grimaz:

Sklep Galakty: 44,90, wysyłka 11zł = 55,90
Empik internetowy: 41,49, wysyłka 12zł = 53,49
Play-Kab: 39zł, wysyłka 13zł = 52
Rebel: 44,95zł wysyłka 10zł = 54,95
Hobbit: 37,90, wysyłka 7,50 = 45,40

Oczywiście, w każdym sklepiku można odebrać osobiście, więc najlepsza opcja to Empik jak ktoś ma u siebie.

Merenerook - Pon 06 Wrz, 2010

Don_Silvarro napisał/a:
Z tego co zauważyłem, jeśli idzie o Inwazję, to Rebel jest najdroższym sklepem internetowym.

Osobiście polecam wspomniany sklep Planszomania.pl lub również wspomniane sklepy na Allegro.

Różnica groszowa a Rebel ma rewelacyjną obsługę klienta. Reklamacje załatwiane są od ręki w rekordowo szybkim czasie, sama przesyłka zawsze dociera błyskawicznie, kontakt rewelacyjny. Takie są moje doświadczenia:)

Don_Silvarro - Pon 06 Wrz, 2010

Oczywiście, moje są takie same :) To jest bez wątpienia najprofesjonalniej prowadzony polski sklep w tej branży.

Jednak różnicy nie nazwałbym 'groszową'. Przy kupnie dwóch packów wychodzi już 10-15zł różnicy w stosunku do innych sklepów, a osobiście od 10zł zaczynam liczyć 'dużą różnicę' :P W końcu dycha to duży ciepły obiad 'na mieście' w Warszawie :wink:

Syndelis - Pon 06 Wrz, 2010

Offtop ON.

Myslalem ze w Wawie (nigdy tam nie bylem na dluzej) duzy, cieply obiad "na miescie" to jest okolice 20-25 zl. W Gdansku to jest ok. 12-17 zl.

Offtop OFF.

Don_Silvarro - Pon 06 Wrz, 2010

Zależy gdzie pójdziesz i jakie masz wymagania :)
Bryndzollo - Nie 13 Mar, 2011

Ze swojej strony pragnę polecić sklep 3TROLLE

Robię już tam 3 zamówienie w tym roku i powiem jedno - bardzo się opłaca. Duże battlepacki do Warhammer Inwazji w cenie 39.90 PLN, dodatki z cyklu spaczenia w kwocie 27 zł. A do tego pudełka i koszulki na karty również tańsze niż u konkurencji:)

Do tego spore obniżki jeżeli chodzi o każdą grę planszową:) Po co mam przepłacać w Rebelu? Tutaj też pakują "pancernie" a paczki dochodzą błyskawicznie.

basanti - Sro 04 Wrz, 2013

Gry Galakta można też kupić w Basanti
darkmajin - Sro 04 Wrz, 2013

ja też zawsze szukam najtaniej

był rebel > 3trolle/onyx > teraz xjoy i 3kropki mają najtaniej polecam sprawdzić ceny.. onyx daje upusty żeby wyrównać do swojej własnej ceny z allegro tylko trzeba zagadać..

teraz tylko znaleźć marsz potępionych i będzie komplet ;) ( wiem o dodruku )

boyant - Czw 17 Paź, 2013
Temat postu: sklep w poznaniu
hej, Czy ktoś może polecić jakiś dobry sklep z grami w poznaniu?
w.werner - Wto 22 Paź, 2013

A gdzie najtaniej można kupić? Orientujecie się ?
Germanus - Wto 22 Paź, 2013

zobacz na sklepie internetowym 3 trolle ;)
gentelgif - Pon 28 Paź, 2013

czy ja wiem czy o traki fajny sklep... ja tam za nim nie przepadam